Obavijesti

Promo sadržaj

Novi val nostalgije uz Reebok Classic Rapide

Novi val nostalgije uz Reebok Classic Rapide
10

Dizajniran u eri kada su glomazni potplati, svemirski dizajn i različite tehnologije vladale ulicama, danas je Rapide moderan klasik namijenjen kreativnim individualcima koji biraju i slijede svoj put

Za nadolazeću sezonu jesen/zima 2018., Reebok Classic na scenu donosi inačicu već dobro znanog old school modela Rapide. Dizajniran u eri kada su glomazni potplati, svemirski dizajn i različite tehnologije vladale ulicama, danas je Rapide moderan klasik namijenjen kreativnim individualcima koji biraju i slijede svoj put.

Reebok Classic Rapide lagana je trkačka tenisica modernog dizajna s izvorištem u retro stilu, a dizajnirana s naglašenom estetikom, a ne modnom tehnologijom.

Ova lagana trkačka tenisica inspirirana je originalnim modelom iz devedesetih koju krasi prepoznatljiv vektorski logo u raznolikoj kombinaciji boja, a poseban komfor pruža EVA pjena koja modelu istodobno daje i dozu starog šarma. Gornjište tenisice dodatno je učvršćeno što modelu pruža ljepšu strukturu dok lagana mrežica osigurava fleksibilnost i prozračnost.

Rapide je namijenjen onima koji žive u sadašnjosti, ali iznimno cijene stilove modnih trendova iz prošlosti. Kolekcija odaje počast kulturi devedesetih, desetljeću u kojem su prijeđene sve granice kada su modni stilovi u pitanju.

O novoj Reebok Classic Rapide kolekciji saznaj više na https://reebok.hr/rapide/.
  

Reebok Classic Rapide modeli dostupni su u maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera: Shooster, ShoeBeDo, The Athlete’s Foot  i Sport Vision po cijeni od 599,00 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.