Obavijesti

Promo sadržaj

Novo ruho Pauze

Novo ruho Pauze
2

Novi Pauzin logo čini stilizirano početno slovo brenda uz prepoznatljivu crvenu boju. Osim vidljivih vizualnih promjena, Pauza se ovim potezom dodatno približila korisnicima

Prvi hrvatski servis za online naručivanje hrane, Pauza.hr, dio Delivery Hero grupe, vodeće svjetske platforme za narudžbe i dostavu hrane, nakon 12 godina poslovanja u Hrvatskoj promijenila je vizualni identitet. Novi Pauzin logo čini stilizirano početno slovo brenda uz prepoznatljivu crvenu boju. Osim vidljivih vizualnih promjena, Pauza se ovim potezom dodatno približila korisnicima zahvaljujući kontinuiranim tehnološkim unapređenjima poput osvježene aplikacije za naručivanje.

Pokretanje videa...

Pauzino novo ruho 00:20

Prije više od desetljeća Pauza je započela svoj razvoj kao startup-projekt u Zagrebu, a zahvaljujući broju korisnika koji se iz dana u dan povećava, svoje je djelovanje proširila na čak 11 hrvatskih gradova čime je postala najveća hrvatska platforma za online dostavu hrane.

"S obzirom na broj korisnika i potražnjom za našim uslugama, samo jedan od naših ciljeva jest da u potpunosti razumijemo svakodnevne događaje koje naši korisnici proživljavaju i tako zajedno s njima kreiramo najbolje od našeg brenda. To radimo kroz razgovor s našim partnerima u Hrvatskoj, ali i s kolegama diljem svijeta, kao i s krajnjim korisnicima jer, ipak, podaci dobiveni putem našem platforme ne mogu uvijek zamijeniti proživljeno iskustvo. Tako, ujedno, saznajemo i trendove kako bismo uvijek bili u korak s njima. Sve ove pozitivne aktivnosti nastavit ćemo provoditi i pod novim imenom“, objasnila je direktorica Pauze, Elmira Majerić.

Delivery Hero grupa čiji je Pauza dio od 2016. godine prisutan je u čak 49 zemalja diljem svijeta, a kako je industrija dostave hrane u svijetu u sve većem porastu govori i podatak da je grupa samo u trećem kvartalu ostvarila više od362 milijuna narudžbi. Prema trenutnim procjenama ova industrija će u idućih pet godina vrijediti čak 200 milijardi dolara, a trenutna situacija s pandemijom virusa SARS-CoV-2  samo je pokazala da su kvalitetna te beskontaktna dostava od iznimne važnosti.

Zahvaljujući prednostima moderne tehnologije i naše se usluge svakodnevno nadograđuju pa je u našoj strategiji razvoja vizualno osvježenje logičan iskorak. Industrija dostave hrane je iz perspektive krajnjih korisnika zapravo industrija dostave slobodnog vremena gdje su jednostavnost naručivanja, izbor restorana partnera te brzina i kvaliteta dostave najvažnije odrednice ukupnog iskustva naših korisnika. Tri spomenute komponente su ujedno i naša tri glavna poslovna fokusa gdje svakodnevnim radom našeg tima Pauze donosimo poboljšanja i inovacije kako bi iskustvo naručivanja „slobodnog vremena“ bilo najbolje moguće.”, izjavio je direktor Pauze, Marko Burčul.

Budući da Pauza surađuje s preko 600 restorana diljem Hrvatske, ne čudi da sa svojim korisnicima ima vrlo skladan odnos, a koji se temelji na transparentnom djelovanju. Pojedinci koji stoje iza brenda sukladno tome vrlo često svoje znanje i iskustvo dijele s korisnicima i kolegama putem raznih aktivnosti, a što će ostati prioritet i pod novim imenom. Povjerenje između korisnika, partnera dostavljača i same tvrtke od početka je jedan od temelja poslovanja.

Naručite s Pauzine osvježene aplikacije

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.