Obavijesti

Promo sadržaj

Objava pobjednika natječaja 'Korak bliže prirodi'

Objava pobjednika natječaja 'Korak bliže prirodi'
2

Natječaj ''Korak bliže prirodi'' priredio je Studenac u trajanju od 10. travnja do 5. svibnja, u obliku igre prikupljanja virtualnog smeća.

Natjecatelji su u poticajnoj igri, na posebnom micrositeu korakblizeprirodi.24sata.hr, mogli odabrati svoj lik, Ornelu, Helgu i Robija, iz originalne eko ekipe Studenca te uhvatiti virtualnu plastiku, staklo i papire kako bi spriječili onečišćenje Jadranskog mora. Natjecatelji s najboljim rezultatima osvojili su poklon-bon od 100 kuna za kupnju u trgovinama Studenca, vodećeg maloprodajnog lanca na Jadranu.

Pobjednici natječaja Korak bliže prirodi:

  • Toni Vulić
  • Ivan Perković
  • Dejan Kovaćek
  • Bojana Husnjak
  • Andrej David
  • Anita Knapić
  • Karlo Berić
  • Laura Pirš
  • Robert Filipan
  • Elmedin Smajlović
  • Sanja Pandzić

„Korak bliže prirodi“, čija je ekstenzija i microsite, dio je društvene odgovornosti Studenca osmišljen kako bi kompanija doprinijela očuvanju prirode. Naime, društveno odgovorno poslovanje jedan je od temelja poslovne strategije kompanije, a izbor Studenca u ovom je slučaju upravo briga o moru i priobalju jer njima pripadaju lokacijski i duhom. Usto, očuvanje mora i morskog života jedan je od ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih naroda, a to je bila i nit vodilja u osmišljavanju projekta i smjera strateškog djelovanja.

Za edukativan i interaktivan sadržaj vezan uz podizanje svijesti o važnosti očuvanja mora posjetite korakblizeprirodi.24sata.hr, a više o tome kako je protekla druga akcija čišćenja u sklopu samog projekta doznajte na linku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!