Promo sadržaj

Komentari 0

Objava pobjednika natječaja 'Korak bliže prirodi'

Objava pobjednika natječaja 'Korak bliže prirodi'

Natječaj ''Korak bliže prirodi'' priredio je Studenac u trajanju od 10. travnja do 5. svibnja, u obliku igre prikupljanja virtualnog smeća.

Natjecatelji su u poticajnoj igri, na posebnom micrositeu korakblizeprirodi.24sata.hr, mogli odabrati svoj lik, Ornelu, Helgu i Robija, iz originalne eko ekipe Studenca te uhvatiti virtualnu plastiku, staklo i papire kako bi spriječili onečišćenje Jadranskog mora. Natjecatelji s najboljim rezultatima osvojili su poklon-bon od 100 kuna za kupnju u trgovinama Studenca, vodećeg maloprodajnog lanca na Jadranu.

Pobjednici natječaja Korak bliže prirodi:

„Korak bliže prirodi“, čija je ekstenzija i microsite, dio je društvene odgovornosti Studenca osmišljen kako bi kompanija doprinijela očuvanju prirode. Naime, društveno odgovorno poslovanje jedan je od temelja poslovne strategije kompanije, a izbor Studenca u ovom je slučaju upravo briga o moru i priobalju jer njima pripadaju lokacijski i duhom. Usto, očuvanje mora i morskog života jedan je od ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih naroda, a to je bila i nit vodilja u osmišljavanju projekta i smjera strateškog djelovanja.

Za edukativan i interaktivan sadržaj vezan uz podizanje svijesti o važnosti očuvanja mora posjetite korakblizeprirodi.24sata.hr, a više o tome kako je protekla druga akcija čišćenja u sklopu samog projekta doznajte na linku.