Obavijesti

Promo sadržaj

Od tajni uspješnog menadžmenta do sigurnosnih izazova u zabavnoj industriji

Od tajni uspješnog menadžmenta do sigurnosnih izazova u zabavnoj industriji
5

Glazbena konferencija na zrću u noi donosi bitne odgovore

Izvršni direktori najboljih regionalnih festivala, vlasnici najposjećenijih klubova i autori nekih od najkreativnijih sadržaja zajedno s kolegama iz produkcije, logistike, marketinga i odnosa s javnošću susrest će se u idućih nekoliko dana na trećoj Croatia Beach Music konferenciji u Noa Beach Clubu koji se pretvara u pravu konferencijsku arenu. 

Od 5. do 8. rujna glavne teme konferencije koja postaje najznačajnija u glazbenoj industriji na ovim prostorima bit će sigurnost posjetitelja i sve tajne logistike i organizacije velikih festivala. Kako implementirati najnovije sigurnosne tehnologije a pri tom ne uskratiti potpuni doživljaj posjetitelja, koji su to sve izazovi na koje se nailazi prilikom organizacije velikih događanja, kako dovesti do savršenstva organizaciju logističkog tima festivala koji posjeti nekoliko desetaka tisuća ljudi – pitanja su na koja će ovaj tjedan odgovarati stručna imena hrvatske, ali i inozemne glazbene industrije. 

Neke od tema kojima će se također pozabaviti ovaj tjedan u Noa Beach Clubu na Zrću su i: koliko domaće glazbene institucije mogu učiniti za izvođača te zaštiti autora i njegov rad, usklađivanje marketinških i prodajnih trendova u glazbenoj industriji, što znači biti menadžer, a što strateg i kako izgleda umjetnost upravljanja karijerom.  

Teme na koje smo stavili naglasak ove godine teme su, da ne kažemo izazovi, s kojima se i mi svakodnevno susrećemo u ovom poslu. Trendovi se toliko brzo mijenjaju da danas zaista morate biti 24/7 koncentrirani na svoj cilj/projekt/autorsko djelo kako bi uspjeli. Zato smo okupili one koji zaista žive od jutra do mraka ovaj posao – vlasnike klubova, osnivače uspješnih firmi, kreativce i vizionare. Cilj nam je svima nešto naučiti, napredovati i odgovoriti na trenutno najvažnija pitanja glazbene industrije”, rekao nam je programski direktor konferencije i CEO BSH Events-a, Drago Vukelić.

Konferencija je prvi put održana prije tri godine, a kako je došlo do ideje otkriva Josipa Žižić Šaban, Marketing Manager Noa grupe: “Ideja se zapravo pojavila u jeku pandemije. Neki su zatvorili svoja vrata, a drugi razvijali nove politike poslovanja. Noa Grupa je, zajedno s BSH Events, prepoznala potrebu da okupimo industriju i odgovorimo na bitne teme. Konferencija je na ozbiljnom putu da stekne status i ugled, te da pozicioniramo Hrvatsku kao jedno od vodećih mjesta u Europi, kad su takvi događaji u pitanju. Uz to, projekt je odlična promocija za naš turizam jer konferenciju posjećuju gosti iz cijelog svijeta te je otvorena za sve”. 

Da je tome tako, potvrđuje i popis stručnjaka koji ove godine stižu na konferenciju, a stižu iz Mexica, Velike Britanije, Mađarske, Italije, Portugala, Španjolske, Mađarske… Svoja iskustva razmjenjivat će Site coordinator za koncerte Madonne, George Michaela, Rogera Watersa, zatim CEO i osnivač 2NIGHT MGMT-a, osnivač BPM festivala kao i primjerice Baggi (Ajdin Begović), Senior director of business development Insomniac Eventsa, jednog od najvećih američkih promotora evenata elektronske glazbe, uključujući svoj vodeći festival – Electric Daisy Carnival u Las Vegasu. Od domaćih imena iz regije tu su osnivač prve hrvatske diskografske kuće orijentirane na NFT, zatim Dražen Baljak, Marko Nastić, Berislav Marszalek, Igor Vidović, Sara Gigante, Zrinka Bockovac…

Više o cijelom projektu koji je pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta RH, najavljenim temama kao i govornicima moguće je pogledati na https://cbmconference.com/ gdje se još uvijek mogu kupiti i ulaznice.

A osim na webu CBM konferencije, ulaznice su u prodaji i putem Entrio sustava.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car
Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije