Obavijesti

Promo sadržaj

Oni dolaze kada ste najgladniji

Oni dolaze kada ste najgladniji
7

Teško da se može zamisliti odlazak u grad, a da se pritom ne sretne barem nekoliko dostavljača na biciklima koji na leđima nose veliku narančastu kutiju punu hrane

Dok užurbano prolaze pokraj vas velika je vjerojatnost da ćete usput čuti njihovu navigaciju koja se javlja iz džepa ili s volana i govori im gdje moraju skrenuti. Upravo su te upute ono što dostavljače na biciklima izdvaja od svih ostalih jer njihovo je svako skretanje unaprijed pomno isplanirano i ne postoji ono što se zove „gubljenje vremena zbog gužve“. Hrana na svoje odredište mora doći topla i unutar zadanog vremenskog roka koji, naravno, ovisi o udaljenosti korisnika i restorana, ali svakako je uvijek cilj da ona dođe unutar 30 minuta.

Ovaj relativno novi i zasigurno atraktivni posao u Hrvatskoj je dobio maha posljednjih nekoliko godina, a naročito sada, u vremenu pandemije virusa SARS-CoV-2, kada smo svi posebno oprezni što se tiče kontakta s drugima i kada je uvedena čak i beskontaktna dostava. Upravo je zato i dostavljačima omogućeno da, sva pravila i sigurnost vezano uz ovaj posao, uče iz vlastitog doma i bez fizičkog dolaska u prostorije. Briga za zdravlje dostavljača oduvijek je na prvome mjestu. Maske, jakne i majice osigurane su svim dostavljačima, a kaciga je temeljna zaštita bez koje niti jedan dostavljač na biciklu ne može obavljati svoj posao. Kako bi i klijenti i zaposlenici bili maksimalno osigurani, svi dostavljači opremljeni su i rukavicama te dezinfekcijskim sredstvima.

Vjerojatno ste se i nebrojeno puno puta zapitali „pa zašto oni žure, nemoguće je da baš uvijek kasne.“ Odgovor na to pitanje je odlučno „ne“ i upravo je suprotno. Pauzini dostavljači poznati su po svojoj točnosti, a cilj im je narudžbe donijeti do Vaših vrata i prije predviđenog vremena koje vam se pojavilo na zaslonu pametnog uređaja kada ste naručili hranu. To je moguće zato što Pauzini dostavljači partneri sami određuju svoje radno vrijeme sukladno mogućnostima i obvezama te se i posao raspoređuje po tom principu. Cilj je da svi kolege rade onoliko koliko im najbolje paše, a još se k tome narudžbe raspoređuju prema sredstvu dostave - dostavljačima na biciklima uvijek idu lakše narudžbe, dok se one veće i teže raspoređuju kolegama koji dostavu vrše automobilima.

Koliko su oni povezani u jednu veliku zajednicu u čak 11 gradova najbolje se vidi i iz primjera prijateljstva koje je nastalo zahvaljujući poslu u Pauzi, a urodilo je zajedničkim bicikliranjem od Zagreba do Dubrovnika. Takvi su primjeri najbolja motivacija za daljnjim radom i napretkom u pozitivnome smjeru.

Ulovila te glad? Uzmi pauzu! Naruči omiljeno jelo sa https://www.pauza.hr/ ili preuzmi mobilnu aplikaciju Pauza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini