Obavijesti

Promo sadržaj

Online studij sve popularniji među zaposlenima i mladima koji žele nešto više

Online studij sve popularniji među zaposlenima i mladima koji žele nešto više
2

Ove godine na DOBI nude niz zanimljivih i unikatnih studijskih programa, u kojima ćete se razviti u agilnog i digitalno kompetentnog stručnjaka

Na DOBA Fakultetu, vodećem međunarodnom online fakultetu iz Slovenije, u ovoj godini više od 1500 online studenata neometano studira, od toga čak 576 na hrvatskom jeziku. Zanimanje za studij je među zaposlenima i ove godine veliko, naime online studij je siguran te prije svega osiguran studij u 2021. godini.

Njihovi studenti su veoma zadovoljni sa studijem. O tome što misle o online studiju izjavili su: »Za zaposlene je online studij na DOBA Fakultetu najoptimalnija i najučinkovitija metoda za dostizanje osobnih ciljeva, osobnog razvoja i karijernog uspjeha«, izjavio je Marko Perak koji je zaposlen kao referent u prodaji. Maja Kovačević je pak istaknula fleksibilnost: »Moram priznati da sam sa načinom studija iznimno zadovoljna. Ne samo sa načinom rada, već i sa profesorima, sa mentorima, sa osobnom podrškom. Istina, takvu fleksibilnost i ostalu podršku u početku studija uopće nisam očekivala.« Njihova studentica Natalia Božić studira iz Kine te je izjavila: »Zbog želje za višom naobrazbom i zbog boravka u Šangaju, odlučila sam se za online studij na DOBA Fakultetu. Dobin online studij mi svojim iznimnim profesionalizmom i fleksibilnošću, uz stalan posao i prekooceansku udaljenost, omogućuje neometano i uspješno obrazovanje.«  

A po čemu je online studij na DOBI poseban?

Online studij na DOBA Fakultetu studentima nudi mnogo više nego samo snimke predavanja i suhoparne zadatke poslane putem maila. Strukturirano i STABILNO okruženje, usmjeravanje studenata od strane profesora, motiviranje online mentora i njihova iznimna ODAZIVNOST, POVRATNE INFORMACIJE na svaki izvršeni zadatak, u detalj dovršeno provjeravanje i OCJENJIVANJE ... samo je nekoliko karakteristika njihovog modela online studija. Jedna od važnijih prednosti je i povezanost teorije i prakse, naime čak je 70 % studija namijenjenog rješavanju konkretnih poslovnih izazova i radu na projektima. Posjetite njihovu internetsku stranicu gdje ćete upoznati odvijanje online studija te zavirite u nastavno okruženje Blackboard.

I ove godine na DOBA Fakultetu velika ponuda online studijskih programa

Ove godine na DOBI nude niz zanimljivih i unikatnih studijskih programa, u kojima ćete se razviti u agilnog i digitalno kompetentnog stručnjaka.

BACHELOR (PREDDIPLOMSKI) PROGRAMI - 180 ECTS

  • Menadžment u suvremenom poslovanju
  • Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću 
  • Poslovanje i upravljanje u turizmu
  • Menadžment u socijali i obrazovanju
  • Primijenjena psihologija NOVO NA HRVATSKOM JEZIKU

Želim informacije

 

MASTER (DIPLOMSKI) PROGRAMI - 120 ECTS

  • Međunarodno poslovanje
  • Marketing i prodaja
  • Menadžment pametnih gradova
  • Inovativni menadžment u socijali i obrazovanju
  • Primijenjena psihologija NOVO - NA HRVATSKOM JEZIKU

Zanima me

 

DOKTORSKI PROGRAM/PHD 180 ECTS

  • Inovacije i održivo poslovanje u suvremenom društvu

Pošaljite mi informacije

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!
NAGRADNI NATJEČAJ

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!

Darujemo čitateljice s programom Ženski vikend Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća
PROMO

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća

272 osnovne škole žele dobivati besplatno svježe voće i povrće iz Kauflanda
Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu
PROMO

Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu

Upoznajte CE svijet