Opel vozilo za Klaićevu bolnicu | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Opel vozilo za Klaićevu bolnicu

Opel vozilo za Klaićevu bolnicu
2

Opel je Klinici za dječje bolesti Zagreb ustupio na korištenje vozilo – Opel Zafiru Life. Vozilo je, 20.6.2024., predao direktor Opela za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, Damir Domitran.

U sklopu naših svakodnevnih poslovnih aktivnosti jedan od ciljeva je da se uvijek uključimo u projekte koji pomažu djeci, mladima i zajednici. Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo u mogućnosti barem malo pomoći zdravstvenim djelatnicima Klinike za dječje bolesti i malim pacijentima olakšati boravak u bolnici, izjavio je Damir Domitran. Uvoznik Opela za Hrvatsku je tvrtka AutoWallis koja njeguje obiteljske vrijednosti i ulaganja u mlade i djecu.

Multifunkcionalno vozilo koristit će na dobrobit malih pacijenata koji se liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb na lokacijama Klaićeve 16, Prilaza Gjure Deželića 79 te Ilice 197. Ustupljeno vozilo svakodnevno će olakšati i unaprijediti razinu skrbi zdravstvenih djelatnika za pacijente te u konačnici liječenje učiniti ugodnijim i dostupnijim.

Ravnatelj Klinike, prof.dr.sc. Goran Roić, dr.med., zahvalio se predstavnicima i istaknuo kako zajedničkim snagama cijele zajednice stvaramo okruženje za brigu za naše najosjetljivije članove društva i buduće naraštaje.

O Opelu

Opel je jedan od najvećih europskih proizvođača automobila i predvodnik u smanjenju emisija CO2 zahvaljujući opsežnom pristupu elektrifikaciji. Društvo je osnovao Adam Opel u Rüsselsheimu u Njemačkoj 1862. godine, a automobile je počeo proizvoditi 1899. godine. Opel je dio društva Stellantis NV, globalnog lidera stvorenog za novu eru održive mobilnosti. Zajedno s britanskim sestrinskim brandom Vauxhall društvo je zastupljeno u više od 60 zemalja širom svijeta i nastavlja ulaziti na nova međunarodna tržišta. Opel dosljedno provodi svoju strategiju elektrifikacije kako bi osigurao i pomirio održivi uspjeh i ispunjavanje budućih zahtjeva kupaca. Do 2024. bit će dostupna električna verzija svakog Opelova modela. Posjetite https://int-media.opel.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ne propustite Summer sale u najvećem outletu u Hrvatskoj!
PROMO

Ne propustite Summer sale u najvećem outletu u Hrvatskoj!

U Designer Outletu Croatia pronađite svoje ljetne favorite na popustu do 70%

COTRUGLI EDIH Hackathon 2024.: prilika za kolaboraciju i razvoj novih rješenja
PROMO

COTRUGLI EDIH Hackathon 2024.: prilika za kolaboraciju i razvoj novih rješenja

COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u jugoistočnoj Europi, i partneri okupljaju najbolje regionalne tvrtke i nude akceleracijske usluge u vrijednosti od 200.000 EUR za pobjedničke timove.
Priznanje iz SAD-a: 1. mjesto dobio sastojak za mršavljenje, koji raste blizu vas!
PROMO

Priznanje iz SAD-a: 1. mjesto dobio sastojak za mršavljenje, koji raste blizu vas!

Morosil: Američka nagrada za upravljanje težinom