Obavijesti

Promo sadržaj

Osim što unose svježinu u dom, novi LG-evi klima-uređaji brinu i o zdravlju

Osim što unose svježinu u dom, novi LG-evi klima-uređaji brinu i o zdravlju
5

Modeli za 2021. godinu osiguravaju svjež, pročišćen i rashlađen zrak uz sterilizaciju 99,9% bakterija te manju potrošnju električne energije

LG Electronics (LG) i ove sezone ponovno postavlja nove standarde u industriji sa svojim inovativnim rješenjima za klimatizaciju stambenih prostora. Klima-uređaji DUALCOOL Deluxe i ARTCOOL Mirror dolaze s izvanrednim mogućnostima rashlađivanja, ali i novom naprednom UV LED tehnologijom UVnanoTM koja s pomoću ultraljubičastog LED svjetla uklanja 99,99% bakterija kako bi ventilator, koji generira strujanje zraka, ostao čist. Uz to, oba modela nude odlične performanse i praktičnost, a svojim minimalističkim dizajnom uklapaju se u svaki stambeni prostor te dolaze s čak 5 godina jamstva.

LG je sustav filtracije novih klima-uređaji objedinio u Aircare Complete Systemu, što označava sveobuhvatni sustav filtracije koji doprinosi smanjenju alergena i štetnih bakterija kako bi se osigurao čist i svjež zrak. Tako osim tehnologije UVnanoTM, svi ovogodišnji modeli posjeduju i značajku automatskog čišćenja (Auto Cleaning) koja sprečava stvaranje bakterija i plijesni na izmjenjivaču topline te osigurava ugodnije i udobnije okruženje za korisnike. Tu su i predfiltar koji služi kao prva linija obrane od velikih čestica prašine te ionizator Plasmaster koji sprečava nakupljanje bakterija i neugodne mirise. LG-evi klima-uređaji imaju i ugrađen kompresor DUAL Inverter te za rad koriste visokoučinkovitu i ekološki prihvatljivu radnu tvar R32 čime štede energiju i čuvaju okoliš. Za zdravije i ugodnije okruženje te jednostavno i praktično korištenje zaslužne su i Wi-Fi povezivost, umjetna inteligencija ThinQTM te niz drugih pametnih značajki ili naprednih tehnoloških rješenja . Osim toga, svi modeli LG-evih klima-uređaja za 2021. dolaze s daljinskim upravljačem koji ima pozadinsko osvjetljenje.

LG-evi klima uređaji za 2021. godinu kompatibilni su s AI zvučnicima koje pokreću Google Assistant ili Google Home, a zahvaljujući ugrađenom Wi-Fi modulu njima se može praktično upravljati putem besplatne aplikacije ThinQTM za iOS i Android uređaje s bilo koje lokacije. Članovi kućanstva pritom mogu imati različite personalizirane opcije, odnosno pohraniti vlastiti odabir temperaturnih uvjeta, ili, primjerice brzine ventilatora. Aplikacija uključuje i funkciju Smart Diagnosis kojom se izravno na telefonu može provjeriti stanje postavki, instalacija ili eventualne poteškoće u radu uređaja.

Novi LG-evi klima-uređaji za 2021. godinu s tehnologijom UVnanoTM stvaraju sigurno i ugodno okruženje za cijelu obitelj, a uz to donose uštede, tihi rad i pouzdanost. Osim toga, LG-eve napredne tehnologije koje rashlađuju ili griju te čiste zrak, pametna Wi-Fi povezivost te moderan dizajn novih klima-uređaja zadovoljavaju sve potrebe suvremenih korisnika.  To je osobito bitno u trenutnim okolnostima kad su nam čist i svjež zrak te zdravlje i sigurnost u sredini u kojoj boravimo važniji no ikad prije”, poručio je Alen Bjeliš, voditelj prodaje proizvoda i rješenja za klimatizaciju u LG-u Hrvatska.

Novi modeli LG-evih klima-uređaja s kompresorom DUAL Inverter mogu se nabaviti u svim većim online i fizičkim trgovinama klimatizacijskih uređaja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni već od 3.899 kuna za model DUALCOOL Standard od 3.5 kW.  Novi klima-uređaj ARTCOOL Mirror UV Nano za 2021. godinu dostupan je po preporučenoj cijeni već od 6.999 kuna.

S obzirom na to da inzistira na kvaliteti proizvoda i zadovoljstvu korisnika, LG je standardno trogodišnje jamstvo produljio za dodatne 2 godine te tako daruje promotivnih 5 godina jamstva svim kupcima novih modela klima-uređaja u razdoblju od 3. svibnja do 31. prosinca 2021. godine. Više informacija o jamstvu moguće je saznati ovdje.

Osim novih modela iz serija klima-uređaja DUALCOOL i ARTCOOL, kupcima je na raspolaganju široka paleta modela kao što su Gallery, Athena Extreme, Pure, Confort i Standard.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve