Promo sadržaj

Komentari 0

Osvojio 370.000 kuna, a malo nedostajalo do dva milijuna!

Osvojio 370.000 kuna, a malo nedostajalo do dva milijuna!

Nevjerojatno ludi listić odigran je u poslovnici Germania Sport kladionice u Splitu, a sretni igrač se počastio ludim Germania bonusom!

Ono kad čekaš i dočekaš! Igrač Germania Sport kladionice odigrao je čudesan listić na kojem je okušao sreću u igri, koju ima samo u Germaniji, na ukupno golova u čak 22 nogometne lige. 

Odabrao je utakmice iz Primere, Premiershipa, Serie A, Bundeslige, Ligue 1, Championshipa, prve austrijske, rumunjske, nizozemske, belgijske, slovenske, češke i slovačke lige, druge španjolske, švicarske i talijanske lige, treće engleske, njemačke i škotske lige, četvrte škotske i engleske lige te pete engleske lige. Sve je bilo zakazano za subotu, ali tri lige nisu kompletno odigrane - slovenska te treća i četvrta škotska liga. Da jesu, dobitak je mogao biti vrtoglavih 2 milijuna kuna!

No i ovako je čudesan dobitak upravo zahvaljujući ludom, ali doista ludom Mega bonusu Germania Sport kladionice u iznosu od čak 100 posto! Da dobro ste pročitali! Bonus, kojeg ima samo Germania je za pogođenih 19 parova iznosio je 100 posto, točnije čak 230.311,99 kuna. Kada se odbije porez, dobitak sretnog igrača na koncu je iznosio čak 370.500,13 kuna!

Ukupni tečaj na ovoj našoj pravoj 'zmiji' od listića je iznosio 48.486,73. Sretni igrač uplatio je samo 5 kuna i vjerojatno nije mogao niti sanjati da će mu se ovako nešto dogoditi.

(Ludi listić možete pogledati i OVDJE)

Naš sretni igrač je na svom listiću odabrao sve subotnje utakmice 26. kola Primere i odigrao da će na njima pasti više od 12,5 golova. Palo je 13. U sedam dvoboja Premiershipa je sretnik gađao više od 17,5 golova i Englezi su bili i više nego efikasni, utrpali su ih čak 26. Dva više bilo je kod bundesligaša, a sretni igrač je u šest susreta odigrao da će pasti više od 16,5 zgoditaka. Nisu razočarali niti Talijani, u tri utakmice je palo 11 pogodaka, a igra je bila na više od 8,5.

Francuzi su bili nešto skromniji, a naš igrač je dobro predvidio da bi moglo pasti manje od 15,5 golova u šest utakmica.

Neizvjesno je bilo u Slovačkoj, u kojoj je igrač odigrao na manje od 13,5 golova u pet utakmica, a palo je 13. Česi su bili vrlo skromni sa samo sedam pogodaka u osam utakmica, dok je u austrijskom prvenstvu palo devet komada u četiri dvoboja. Mudar potez bio je odigrati i da će Rumunji zabiti manje od 17,5 golova u sedam dvoboja  - palo ih je 12. Isplatilo se vjerovati da će biti i više od 8,5 golova u Nizozemskoj te više od 22,5 u Belgiji - palo ih je koliko je trebalo - 23. I ostale, niže lige nisu razočarale.

Tečajevi su se uglavnom kretali od 1,70 do 1,92 i ukupni tečaj za odabrane 22 lige je iznosio 48.486,73.

Ovo će doista biti listić o kojem će se još neko vrijeme pričati... Za anale, rekli bismo! Čestitke sretnom dobitniku!