Obavijesti

Promo sadržaj

Osvojite shopping od 10.000 kuna uz City Center one

Osvojite shopping od 10.000 kuna uz City Center one
3

Skinite mobilnu aplikaciju City Centera one (potpuno besplatno!), registrirajte se, uključite bluetooth i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri Osjeti City do 31.1.2017. u kojoj možete osvojiti čak 10.000 kuna za najbolji shopping!

Evo što trebate napraviti da biste ušli u izvlačenje za ovu super nagradu: dođite u svoj City Center one, pokrenite aplikaciju, uključite bluetooth i ispunite šest fora zadataka: pokažite da ste u Cityju kao doma, posjetite centar u tri utorka i na dvije Žute srijede, napravite Puni krug i riješite druge zabavne zadatke jer ćete tako ući u izvlačenje za glavnu nagradu od 10.000 kuna! Isplati se potruditi za shopping iz snova. A sve one koji riješe sve zadatke čeka slatko iznenađenje – na mjestu za informacije pokažite da ste uspješno obavili svih 6 traženih zadataka i zasladite se!

Uz aplikaciju City Centera one uvijek pri ruci možete imati sve novosti, popuste, trgovine… i prijedloge za najbolje odjevne kombinacije iz svoga City Centera one – skinite mobilnu aplikaciju City Centera one na svoj pametni telefon i isplanirajte shopping! Aplikacija nudi jasno, pregledno i vizualno atraktivno složene informacije o City Centeru one do kojih uvijek možete doći na najbrži i najlakši način – jednostavnim pokretanjem aplikacije. Ne propustite posebnu rubriku Ive Balaban koja samo za korisnike aplikacije slaže fantastične modne kombinacije. Pronađite svoj idealan outfit i požurite u shopping u svoj City Center one.

Aplikaciju besplatno preuzmite ovdje (za Android uređaje) ili ovdje (za IPhone uređaje), registrirajte se, obavezno uključite bluetooth i krenite u pustolovinu!

Sretno!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.