Obavijesti

Promo sadržaj

Otkrijte koje značajke donosi bezvremenski dizajnirana Samsung Galaxy S22 serija

Otkrijte koje značajke donosi bezvremenski dizajnirana Samsung Galaxy S22 serija
7

U ubrzanoj svakodnevici dobar pametni telefon bitan je za posao, ali i za slobodno vrijeme

Snažna baterija, dobra kamera i mnoštvo prostora za pohranu samo su neke od odlika koje bi pametni telefon zasigurno trebao imati, a sve ih možete naći u najnovijoj Samsung Galaxy S22 seriji. No, iako su navedene karakteristike definitivno bitne pri odabiru vašeg džepnog ljubimca, postoje i brojni drugi faktori po kojima se vrhunski pametni telefon razlikuje od onog prosječnog. U nastavku donosimo pet odlika Galaxy S22 serije pametnih telefona koji ju čine savršenim izborom za 2022. godinu.

1. Vrhunske kamere

Dobra kamera postala je neizostavan dio svakog ozbiljnog pametnog telefona, a primjene su joj brojne. Od „hvatanja“ nezaboravnih trenutaka s obitelji i prijateljima do korištenja u poslovne svrhe, praktičnost imanja opcije kreiranja vrhunskih fotografija na dohvat ruke u 2022. nezamjenjiva je. Galaxy S22 serija pametnih telefona može se pohvaliti najinteligentnijom kamerom ikad, zahvaljujući naprednim tehnologijama i inovacijama. Uz Galaxy S22 i S22+ na raspolaganju su vam tri kamere – širokokutna od 50MP, telefoto od 10MP i ultra široka kamera od 12MP, dok S22 Ultra na poleđini ima čak 5 impresivnih kamera za stvaranje fotografija iznimno visoke kvalitete. Osim kvalitete samih kamera, vrhunskim fotografijama pridonosi i inovativne značajke kao što su Nightography koja omogućava snimanje jasnih i oštrih videozapisa čak i noću te Adaptive Pixel tehnologija uz koju su detalji i boje životopisniji nego ikad do sad.

2. Moćne performanse

Osim vrhunskih kamera, Galaxy S22 serija pametnih telefona sa sobom donosi i moćan hardver. Inovativni 4nm procesor pokreće najnaprednija tehnologija, a velika količina memorije omogućava pohranu svih podataka, fotografija, video zapisa i aplikacija koji vam trebaju. Iako se razlikuju veličinom, svi uređaju Galaxy S22 serije opremljeni su izrazito čvrstim Dynamic AMOLED 2x zaslonima koji uz Vision Booster tehnologiju automatski prilagođavaju prikaz na zaslonu prema osvjetljenju u okruženju. A kako bi uvijek bili u toku pobrinut će se mogućnost spajanja na najbržu dostupnu 5G mrežu uz koju pregledavanje emaila ili surfanje po društvenim mrežama postaje bezbrižno iskustvo.

3. Dugotrajna baterija

Neki dani jednostavno su duži od drugih, pa makar i samo po osjećaju. Brojne obaveze, ali i zanimljivi trenuci tijekom dana vuku nas da nebrojeno puta posegnemo za svojim pametnim telefonom. Upravo zato kvalitetna i pouzdana baterija jedna je od glavnih odlika dobrog pametnog telefona, koja nam osigurava da nas on neće iznevjeriti baš onda kad nam je najviše potreban. Uz izrazito dugi vijek trajanja baterije uređaja iz Galaxy S22 serije možete biti sigurni da će vaš pametni telefon biti spreman na akciju u svakom trenutku. Dodatno, postoji mogućnost brzog punjenja od 25W, dok uz super brzo punjenje od 45W dostupno na S22+ i S22 Ultra uređajima može za već 10 minuta napuniti bateriju što je dovoljno za snimanje i do 50 minuta video sadržaja.

4. Atraktivan i prepoznatljiv izgled

Novi Galaxy S22 pametni telefoni dizajnom i veličinom temelje se na svima već dobro poznatom izgledu Galaxy S serije uređaja. Galaxy S22 i S22+ krasi tanak i elegantan dizajn koji zahvaljujući prepoznatljivom Contour-cut okviru neprimjetno uklapa kamere na poleđinu uređaja i daje mu diskretan, a opet prestižan izgled. Galaxy S22 Ultra s druge strane inspiraciju vuče u korisnicima omiljenoj, Note seriji pretočenoj u veće dimenzije zaslona naspram ostalih S22 modela. Uređaj ima ugrađenu praktičnu i dosad najbržu  S Pen olovku s kojom se pisanje po zaslonu doima kao pisanje pravom olovkom po papiru.

5. Ekološki prihvatljiv dizajn

Ekološka održivost danas je važnija nego ikada prije. Plastični otpad predstavlja sve veći problem za okoliš, pri čemu su mora i oceani u posebnoj opasnosti. Vodene površine prekrivaju više od dvije trećine planeta te su prirodna staništa brojnih vrsti flore i faune. Upravo iz tog razloga, tvrtka Samsung je odlučila uključiti plastiku recikliranu iz odbačenih ribarskih mreža u svoj proizvodni proces kao jedan od koraka prema održivoj budućnosti. Modul zvučnika, tipke za podešavanje glasnoće uređaja te unutarnji dijelovi tipki za uključivanje/isključivanje uređaja izrađeni su od održivih materijala, dok su pakiranje i zaštitna folija u potpunosti dobiveni od reciklirane plastike i papira.

Nova Galaxy S22 serija savršen je odabir kakve god vaše potrebe za pametnim telefonom bile jer objedinjuju vrhunske kamere, moćne performanse, bezvremenski dizajn te donose dosad najbolje korisničko iskustvo. Sada je i posebna prilika jer možete besplatno promotivno probati YouTube premium u trajanju od četiri mjeseca nakon aktivacije na jednom od Galaxy S22 uređaja.  Promotivno razdoblje traje do 1. ožujka 2023., a vrijedi samo za korisnike koji nisu pretplaćeni na uslugu. Više o promociji saznajte na: https://www.samsung.com/hr/offer/youtube-premium-promo-2021/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby boom u Slavoniji i Podravini
PROMO

Baby boom u Slavoniji i Podravini

Već imaju jasličku, vrtićku i predškolsku grupu, a očekuju još dvadesetak prinova koje će dohraniti i pustiti u prirodu. U Dravskoj priči u Virovitičko-podravskoj županiji nikad nije dosadno

Atauctus: Mlade snage u svijetu digitalnog marketinga
PROMO

Atauctus: Mlade snage u svijetu digitalnog marketinga

Digitalni marketing nije samo posao, već i strast za mnoge mlade poduzetnike poput Josipa Ukalovića, osnivača agencije za digitalni marketing Atauctus
Igrači NK Rijeke razveselili su svoje fanove na Favbetovom Meet&Greet eventu u Rijeci
PROMO

Igrači NK Rijeke razveselili su svoje fanove na Favbetovom Meet&Greet eventu u Rijeci

Navijači diljem svijeta sanjaju o trenutku kada će se približiti svojim omiljenim nogometašima, razmijeniti par riječi ili čak uhvatiti uspomenu u obliku fotografije