Obavijesti

Promo sadržaj

"Otkrijte revolucionaran pristup zdravlju žena: 2xtjedno - personalizirana rekreacija"

"Otkrijte revolucionaran pristup zdravlju žena: 2xtjedno - personalizirana rekreacija"
4

Rekreacija igra ključnu ulogu u očuvanju zdravlja i dobrobiti žena na mnogo razina. Bez obzira na dob, fizičku spremnost ili životni stil, redovito vježbanje pruža brojne prednosti koje se odražavaju na tijelo, um i duh.

Kardiovaskularne aktivnosti poput trčanja, plivanja ili brze šetnje, poboljšavaju cirkulaciju i smanjuje rizik od srčanih bolesti. Vježbe snage, poput dizanja utega, poboljšavaju gustoću kostiju i jačaju mišiće, čime se smanjuje rizik od osteoporoze.

Redovito vježbanje pomaže u održavanju zdrave tjelesne mase, čime se smanjuje rizik od pretilosti i povezanih bolesti poput dijabetesa.

Sve su to činjenice, kojih su svjesne, no unatoč tome,velik dio žena nije aktivna i ne vježba redovito.

2x tjedno

Razlozi su individualni, no neki od čestih opravdanja i izlika su nedostatak vremena zbog poslovnih i obiteljskih obveza. Intenzivan stres ili umor nakon napornog dana mogu rezultirati manjkom motivacije za vježbanje. Osjećaj nelagode u vježbačkom okruženju može odvratiti žene od redovitog vježbanja, a nerealna percepcija vlastitog tijela može rezultirati manjkom samopouzdanja.

Također, strah od ozljeda, pogotovo ako žene nisu upoznate s pravilnim tehnikama vježbanja, može odvratiti od aktivnosti. A ponekad su i financijske prepreke zbog visokih troškova članstva u teretani ili angažiranje osobnog trenera, što je, u posljednje vrijeme trend.

Dobra vijest je da postoji inovativna opcija kreirana upravo za žene, koja rješava sve ove prepreke. Riječ je o personaliziranom individualnom programu rekreacije, uz pomoć sofisticiranih sprava za vježbanje. Trening se odvija 2X tjedno u trajanju od 40 minuta, a termini nisu fiksni, već kako kome odgovara. Brza i učinkovita rekreacija idealna je za zaposlene žene. No, koncept je dizajniran za svakoga – za mlađe i starije žene.

2x tjedno

Uz stručno vodstvo i pomoć osobne asistentice, prvi trening započinje skeniranjem tijela i mjerenjem snage. Klijentica dobiva pametnu narukvicu kojom se pokreću sprave i na koju se bilježe pokreti učinak i rezultati, te kasnije može pratiti napredak.

Svaka sprava se automatski, u milimetar, podešava prema veličini tijela, kako bi raspon pokreta i otpor treninga bio prilagođen.

Bez obzira na cilj rekreacije – zdravlje, mršavljenje ili jačanje, željeni rezultat je zagarantiran. Naizmjenično treniranje kondicije i snage mišića, pridonosi dinamici, a pored toga sprave kontroliraju svaki pokret, čime je osigurano ispravno i sigurno vježbanje. Time se izbjegava mogućnost ozljeda.

Studio za rekreaciju 2Xtjedno, smješten je u ugodnom i prozračnom prostoru, na adresi Slavonska 3 ( pored policijske postaje Heinzelova). Svlačionice su odlično opremljene, s tuševima i intimnim kabinama za presvlačenje.

2x tjedno

Rekreacija ima pozitivan utjecaj na mentalno zdravlje žena. Povećava lučenje endorfina, hormona sreće, smanjuje stres i anksioznost te poboljšava raspoloženje.

Redovito vježbanje pomaže u oblikovanju pozitivne slike tijela i povećava samopouzdanje.

Žene koje održavaju aktivni način života često imaju bolju kvalitetu života u starijoj dobi, održavajući vitalnost i samostalnost dulje vrijeme.

Bilo da se radi o jednostavnim šetnjama, grupnim vježbama ili sportskim aktivnostima, važno je pronaći oblik rekreacije koji odgovara individualnim preferencijama i potrebama. Možete se prijaviti za besplatni probni trening na info@2x-tjedno.hr i vidjeti sviđa li vam se.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin