Obavijesti

Promo sadržaj

Otkriven je način kako jednostavno i brzo izgubiti na težini. Testirao čitatelj Victor

Otkriven je način kako jednostavno i brzo izgubiti na težini. Testirao čitatelj Victor
5

Nije tajna da od prekomjerne težine pati gotovo svaki treći Hrvat. Kako bismo saznali što se točno krije iza poznate Stockholm dijete i je li stvarno moguće jednostavno izgubiti na kilaži u kratkom vremenu, zamolili smo Victora (37) da ga isproba na vlastitoj koži

Kakvo je bilo vaše prethodno iskustvo mršavljenja?

Ja sam od starog kova koji do sada nije vjerovao u takve stvari, i iskreno rečeno vjerovao sam da je praćenje dijete i praćenje onoga što jedem nešto što rade samo žene, te da muškarci trebaju jesti sve. 

Recite mi – kako ste se baš sada odlučili smršaviti?

I dalje možete naučiti pomiriti se sa svojim izgledom, jer prekomjerna težina ne dolazi preko noći. Primijetite to tek kada gledate stare fotografije ili čujete od prijatelja kojeg niste vidjeli nekoliko godina. Nakon nekog vremena, to više nije upitno. Pojavili su se problemi s krvnim tlakom i čestim sumnjivim glavoboljama.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zašto ste odabrali StockholmDiet.com?

Čuo sam za Stockholm dijetu i vidio objave na internetu, ali nikada nisam pomislio da bi dijeta mogla riješiti moje probleme, tako da nisam na to obraćao previše pažnje. Zatim, bez imalo čekanja, moja je svekrva počela pratiti Stockholm dijetu. Vidio sam na njoj promjenu kad god smo se našli, i bila je uzbuđena oko svog zdravlja i toga kako se dobro osjeća. Inače nisam osoba koja vjeruje reklamama i odmah se uputi u trgovinu, ali ovoga sam puta imao pouzdane rezultate pred svojim očima. Mora da je to i do tvrdoglavosti – ako moja svekrva to može tako jednostavno, zašto ne bih i ja?

Stockholmdiet.com – zdrava hrana i prekrasna linija bez gladovanja i treninga. Kliknite ovdje!

Kako vam je bilo slijediti plan?

Dovršio sam test putem internet stranice i dobio rezultate. Kada sam se prijavljivao za dijetu, nitko od mene nije ništa tražio osim da slijedim jasno napisane upute. Lako sam mogao kupiti potrebne proizvode u bilo kojoj trgovini i, na moje iznenađenje, pravilna prehrana mi je čak i uštedjela novac.

S velikim sam se zanimanjem svakog jutra popeo na vagu, a rezultati su bili zaista nezamislivi – tijekom prvog tjedna gubio sam otprilike kilogram dnevno. Nisam mogao vjerovati, jer nije bilo kao da sam morao cijeli dan preživjeti na par mrkvi i salati – dijeta koju sam kreirao imala je ukusne recepte, jednostavne za pripremu, tako da sam se stalno osjećao sito. Čak bi predložio da se Stockholm dijetu ne naziva „dijetom“, to je jednostavno ukusan recept pravilno spojen od strane stručnjaka kako bi davao rezultate. Svi se čude kada kažem da sam svoju transformaciju napravio bez pretplate na teretanu.

Koje su se promjene uopće promijenile nakon štokholmske dijete?

Glavna i najuočljivija promjena je ono što vidim u ogledalu. Dobar vam izgled omogućuje bolje samopouzdanje u svakodnevnim situacijam. Ali ono što nitko ne može primijetiti izvana je poboljšanje zdravlja – osjećam se izvrsno, krvni tlak mi se vratio u normalu, kao i moje glavobolje za koje nisam mogao pronaći objašnjenja. Slijedeći nekoliko jednostavnih savjeta imam osjećaj ne samo da sam smršavio 16 kilograma, već da sam i 16 godina mlađi.

Što biste preporučili drugim ljudima koji pokušavaju izgubiti na kilaži?

Smršaviti je moguće! Morate samo razumjeti kako to pravilno napraviti. Čini mi se kad gledam oko sebe da mnogi ljudi trenutno imaju problema s prekomjernom težinom, tako da ne fali ni onih koji od toga žele profitirati. Odaberite provjerene savjetnike kako bi došli do svojih ciljeva. U početku to može zvučati komplicirano – promjena svog načina života, ali jednom kad počnete slijediti savjete Stockholmskih dijetetičara, ispostavit će se da je promjena veoma mala, ali vrlo značajna. Upravo zato je to za mene bilo tako veliko iznenađenje – rezultat i koliko je to bilo jednostavno – pristao sam podijeliti svoje iskustvo kako bi inspirirao druge.

Ovo nije još jedna dijeta u nizu – to je vaša odluka za bolji život – bez prekomjerne težine.
ZAPOČNITE OVDJE I SADA uz pomoć besplatnog testa i ostvarite najbolji popust

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!
Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane