Otkup zlata sada je posebno isplativ i donosi vam solidnu zaradu | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Otkup zlata sada je posebno isplativ i donosi vam solidnu zaradu

Otkup zlata sada je posebno isplativ i donosi vam solidnu zaradu
3

Ako želite izbjeći komplicirano zaduživanje, kako onda naći rješenje u slučaju povećanih troškova?

Živimo u vremenima koja su mnogim građanima financijski veoma izazovna. Pandemija koronavirusa znatno je pogodila gospodarstvo. Došlo je do gubitka mnogih radnih mjesta, osobito u nekim djelatnostima. Oni koji su imali sreću i zadržali radno mjesto, sada za svoju plaću mogu kupiti sve manje. Naime, inflacija sve više ubrzava i u eurozoni je već dosegla novu rekordnu razinu od 5,8 posto. Podupire je kontinuirano snažni rast cijena energenata. Inflacija smanjuje kupovnu moć plaće. Za istu plaću može se kupiti sve manje hrane, goriva, struje i drugih svakodnevnih potrepština. Plaća radnika zadana je ugovorom o radu i ne mijenja se. No kako inflacija raste, tako ta plaća realno vrijedi sve manje. Sve to može dovesti do otežanog podmirenja financijskih obaveza.. Mnogi su zapali u probleme a situacija je nepovoljno utjecala i na ponudu modela kredita u bankama. Ako želite izbjeći komplicirano zaduživanje, kako onda naći rješenje u slučaju povećanih troškova?

Postoji rješenje – zove se otkup zlata!

Postoji jednostavan i brz način koji se zove - otkup zlata. Korištenjem ove usluge, moguće je odmah doći do gotovine prodajom nekorištenog zlatnog nakita odnosno lom zlata. Jedan je to od najlakših načina na koje ljudi mogu iskoristiti rastuću cijenu zlata i zaraditi.

Mnogi u svom domu imaju stari nakit koji ne koriste – demodirane ogrlice, prstenje koje više ne nose, naušnice bez svog para.. Također, po skrivenim mjestima naših kuća nalaze se neki davno poklonjeni ili naslijeđeni zlatnici, zlatni satovi, čak i zubno zlato. Sve ove vrste lomljenog ali i investicijskog zlata otkupljuje Auro Domus, najveća hrvatska tvrtka specijalizirana za trgovinu plemenitim metalima. U njegovim poslovnicama možete prodati i sve vrste proizvoda od srebra, kao što su srebrni nakit, srebrni pribor, tacne, pepeljare, srebrnjaci i srebrne poluge. Takvi predmeti imaju svoju vrijednost, ali stoje neupotrebljeni. A novac uvijek trebamo, za podmirenje kako tekućih tako i izvanrednih troškova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zbog čega je bijeli pseći izmet bio čest prije 90-ih
PROMO

Zbog čega je bijeli pseći izmet bio čest prije 90-ih

Nekada uobičajen prizor, danas je gotovo nepostojeća pojava

OTP banci d.d. dodijeljena čak dva priznanja Euromoney Awards for Excellence
PROMO

OTP banci d.d. dodijeljena čak dva priznanja Euromoney Awards for Excellence

Euromoney Awards for Excellence su dodijeljene 33. put te predstavljaju vrhunsko priznanje u bankarskoj industriji i izuzetno su cijenjene među bankama diljem svijeta
Početno slovo vašeg imena otkriva kakvog ste karaktera
SLOVA GOVORE O VAMA

Početno slovo vašeg imena otkriva kakvog ste karaktera

Neki su temperamentni, neki neorganizirani ili distancirani; ime koje vam je dano rođenjem otkriva više o vama nego što biste mislili, a u značaj imena vjerovali su još od drevnih vremena