Obavijesti

Promo sadržaj

Otvoreni kup Hrvatske u plesu: Eksplozija pokreta počinje!

Otvoreni kup Hrvatske u plesu: Eksplozija pokreta počinje!
3

Ultimate Dance Explosion, odnosno Otvoreni kup Hrvatske u plesu počinje u petak, 10. ožujka na Zagrebačkom velesajmu i traje sve do 12. ožujka

Do sad najveće izdanje najznačajnijeg plesnog natjecanja s ovih prostora, koje organizira Plesni klub Megablast okupit će oko 1200 natjecatelja iz 17 različitih klubova!

Ines Mamić, predsjednica Hrvatskog show dance saveza koji kao krovna organizacija stoji iza ovog, ali i brojnih drugih plesnih projekata s ciljem unapređenja kompletne domaće plesne scene, uoči samog događanja izjavila je:

Zadovoljstvo mi je biti na čelu ove krovne plesne organizacije koja gotovo 25 godina stvara sve kvalitetnije plesače, plesne voditelje i koreografe. Ova natjecanja kao fuzija sporta i umjetnosti odraz su kreativnosti plesnih udruga koje svoje stvaralaštvo stavljaju u striktne natjecateljske propozicije te na taj način teže biti što bolji i konkurentniji."

Ovogodišnji  Otvoreni kup Hrvatske u plesu jedinstven je po tome što je prvo natjecanje u Hrvatskoj koje će se održati na čak 3 plesna podija, postavljena u paviljonu 8 te u prolazu kod paviljona 11 Zagrebačkog velesajma.

Bogati program obuhvatit će kategorije kao što su break dance, hip-hop, disco dance, street show, step i mnoge druge, a natjecatelji su raspoređeni u 5 dobnih skupina – od mini kids kategorije (do 7 godina) pa sve do seniorske (od 32 godine).

Ovogodišnje natjecanje Ultimate Dance Explosion premašilo je sva očekivanja. Doslovno je eksplodiralo!  Izuzetno sam zadovoljan odazivom, a s obzirom na klubove koji dolaze vjerujem i kvalitetom. Očekujem zanimljivo i "žestoko" natjecanje te sam uvjeren da će se naći ponešto za svačiji ukus s obzirom na širok spektar plesnih stilova i dobnih kategorija. Osim u plesu, gledatelji će moći uživati i u vrhunskom audio-vizualnom doživljaju“, rekao je Gordan Križaj, voditelj Plesnog kluba Megablast te organizator cijelog projekta.

U subotu, 11. ožujka u 20 sati održat će se i program koji obuhvaća grupne kategorije te tradicionalno predstavlja najatraktivniji dio natjecanja!

Ulaznice za ovu ultimativnu plesnu priredbu mogu se kupiti na dan događanja na ulazu u paviljon 8 Zagrebačkog velesajma (sjeverni ulaz) te na glavnom ulazu  (južna strana). 

Cijena ulaznice za jednokratni posjet s katalogom iznosi 30 kn, a ulaznicu za sve dane trajanja sajma s katalogom možete kupiti za 60 kn. Jednokratna ulaznica za posjet učenika, studenata i umirovljenika ima sniženu cijenu od 20 kuna, a na ulaznice za grupe veće od 20 osoba računa se 20% popusta. Svi koji kupe ulaznicu za Otvoreni kup hrvatske u plesu imaju omogućen ulaz i na Dane ljepote i fitnessa koji se istovremeno održavaju na Velesajmu!

Sve informacije potražite na www.megablast.hr, www.zv.hr ili na facebook stranicama Megablasta, HSDS-a i Zagrebačkog velesajma.