Obavijesti

Promo sadržaj

Otvoreni prvi zagrebački hoteli za pčele

Otvoreni prvi zagrebački hoteli za pčele
3

Dva nova zagrebačka hotela otvorila su svoja vrata. Radosno i spremno dočekuju svoje prve goste – pčele

Gradskim, tj. solitarnim pčelama, vrsti pčela koja je za čovjeka potpuno bezopasna, a jako korisna, potrebno je osigurati što više prilika i mjesta gdje mogu saviti svoja gnijezda iz kojih će svakodnevno tijekom sezone odlaziti u letove i oprašivati biljke po gradovima, manjim mjestima i selima. Zbog toga su A1 Hrvatska i Go2Digital odlučili otvoriti prve hotele za – pčele.

Prvi takav hotel otvoren je na Vrtnom putu 1, ispred sjedišta A1 Hrvatska. Zvuči dobro, a vjerujemo i bit će dobro, kada na Vrtni put dolete pčelice i krenu u svoje pohode na okolnim livadama. Iako nećemo brati med jer solitarne pčele nisu medonosne, veseli nas promatrati i učiti od ovih marljivih i korisnih bića.

Hotel za pčele sigurno je jedan od načina povećavanja kvalitete života pčela kroz efikasnost korištenja resursa i njihovu održivost. „Pametni gradovi postaju dijelom naše svakodnevnice. Baš kao što je u košnicama sve uređeno i čisto, upravo takvi su i naši gradovi budućnosti. Pomoću brojnih aplikacija i digitalnih rješenja, A1 Hrvatska unaprjeđuje korisničko iskustvo i podiže kvalitetu života. U sklopu svojih pametnih rješenja za poslovne korisnike iznimna pažnja posvećuje se društvenoj odgovornosti i održivom poslovanju kroz promicanje učinkovitijih, prihvatljivijih i održivijih načina rada i života. Svoju ponudu i tehnološke dosege prilagođavamo potrebama tržišta i društva, a naša uloga u projektu GigaBEEtno upravo je pokazati predanost takvim društveno važnim temama“, poručuje Renata Štefić, direktorica marketinga za poslovne korisnike A1 Hrvatska.

Ništa manji, a jednako bitan, otvoren je i drugi hotel za pčele, na lokaciji Heinzelova kod HALA Zagreb, zaštićen sa dva impresivna Go2Digital ekrana. 

Želiš i ti napraviti svoj hotel za pčele?

Imaš volju, želiš se i sam/a uključiti u pomaganje pčelicama? Već si smislio/la gdje bi mogao staviti svoj mini hotel za pčele? Jednostavne upute za gradnju svog hotela potraži ovdje.

Za sve ostale upute vezano za pametna rješenja u trgovini, industriji, komunalnim uslugama, hotelijerstvu, turizmu, te uz pametne gradove, mobilnost, EU fondove i pametna zelena rješenja, javi se stručnjacima u A1.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!