Obavijesti

Promo sadržaj

Otvoreni prvi zagrebački hoteli za pčele

Otvoreni prvi zagrebački hoteli za pčele
3

Dva nova zagrebačka hotela otvorila su svoja vrata. Radosno i spremno dočekuju svoje prve goste – pčele

Gradskim, tj. solitarnim pčelama, vrsti pčela koja je za čovjeka potpuno bezopasna, a jako korisna, potrebno je osigurati što više prilika i mjesta gdje mogu saviti svoja gnijezda iz kojih će svakodnevno tijekom sezone odlaziti u letove i oprašivati biljke po gradovima, manjim mjestima i selima. Zbog toga su A1 Hrvatska i Go2Digital odlučili otvoriti prve hotele za – pčele.

Prvi takav hotel otvoren je na Vrtnom putu 1, ispred sjedišta A1 Hrvatska. Zvuči dobro, a vjerujemo i bit će dobro, kada na Vrtni put dolete pčelice i krenu u svoje pohode na okolnim livadama. Iako nećemo brati med jer solitarne pčele nisu medonosne, veseli nas promatrati i učiti od ovih marljivih i korisnih bića.

Hotel za pčele sigurno je jedan od načina povećavanja kvalitete života pčela kroz efikasnost korištenja resursa i njihovu održivost. „Pametni gradovi postaju dijelom naše svakodnevnice. Baš kao što je u košnicama sve uređeno i čisto, upravo takvi su i naši gradovi budućnosti. Pomoću brojnih aplikacija i digitalnih rješenja, A1 Hrvatska unaprjeđuje korisničko iskustvo i podiže kvalitetu života. U sklopu svojih pametnih rješenja za poslovne korisnike iznimna pažnja posvećuje se društvenoj odgovornosti i održivom poslovanju kroz promicanje učinkovitijih, prihvatljivijih i održivijih načina rada i života. Svoju ponudu i tehnološke dosege prilagođavamo potrebama tržišta i društva, a naša uloga u projektu GigaBEEtno upravo je pokazati predanost takvim društveno važnim temama“, poručuje Renata Štefić, direktorica marketinga za poslovne korisnike A1 Hrvatska.

Ništa manji, a jednako bitan, otvoren je i drugi hotel za pčele, na lokaciji Heinzelova kod HALA Zagreb, zaštićen sa dva impresivna Go2Digital ekrana. 

Želiš i ti napraviti svoj hotel za pčele?

Imaš volju, želiš se i sam/a uključiti u pomaganje pčelicama? Već si smislio/la gdje bi mogao staviti svoj mini hotel za pčele? Jednostavne upute za gradnju svog hotela potraži ovdje.

Za sve ostale upute vezano za pametna rješenja u trgovini, industriji, komunalnim uslugama, hotelijerstvu, turizmu, te uz pametne gradove, mobilnost, EU fondove i pametna zelena rješenja, javi se stručnjacima u A1.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Eurospin nastavlja ekspanziju diljem Hrvatske
PROMO

Eurospin nastavlja ekspanziju diljem Hrvatske

U idućih 12 mjeseci najavljena su otvorenja 12 novih trgovina

Sad je lakše biti lakši
PROMO

Sad je lakše biti lakši

Sa svih strana nude nam se rigorozne dijete koje nude samo prividna i kratkoročna rješenja uz puno muke i rizika za zdravlje. Kako odabrati onu pravu dijetu, prilagođenu baš meni?
Dobitnici milijunskih jackpota otkrivaju što su prvo kupili s novcima od dobitka
PROMO

Dobitnici milijunskih jackpota otkrivaju što su prvo kupili s novcima od dobitka

U SuperCasinu jackpot iznosi preko 1.6 milijuna eura!