Promo sadržaj

Komentari 0

Otvoreni prvi zagrebački hoteli za pčele

Otvoreni prvi zagrebački hoteli za pčele

Dva nova zagrebačka hotela otvorila su svoja vrata. Radosno i spremno dočekuju svoje prve goste – pčele

Gradskim, tj. solitarnim pčelama, vrsti pčela koja je za čovjeka potpuno bezopasna, a jako korisna, potrebno je osigurati što više prilika i mjesta gdje mogu saviti svoja gnijezda iz kojih će svakodnevno tijekom sezone odlaziti u letove i oprašivati biljke po gradovima, manjim mjestima i selima. Zbog toga su A1 Hrvatska i Go2Digital odlučili otvoriti prve hotele za – pčele.

Prvi takav hotel otvoren je na Vrtnom putu 1, ispred sjedišta A1 Hrvatska. Zvuči dobro, a vjerujemo i bit će dobro, kada na Vrtni put dolete pčelice i krenu u svoje pohode na okolnim livadama. Iako nećemo brati med jer solitarne pčele nisu medonosne, veseli nas promatrati i učiti od ovih marljivih i korisnih bića.

Hotel za pčele sigurno je jedan od načina povećavanja kvalitete života pčela kroz efikasnost korištenja resursa i njihovu održivost. „Pametni gradovi postaju dijelom naše svakodnevnice. Baš kao što je u košnicama sve uređeno i čisto, upravo takvi su i naši gradovi budućnosti. Pomoću brojnih aplikacija i digitalnih rješenja, A1 Hrvatska unaprjeđuje korisničko iskustvo i podiže kvalitetu života. U sklopu svojih pametnih rješenja za poslovne korisnike iznimna pažnja posvećuje se društvenoj odgovornosti i održivom poslovanju kroz promicanje učinkovitijih, prihvatljivijih i održivijih načina rada i života. Svoju ponudu i tehnološke dosege prilagođavamo potrebama tržišta i društva, a naša uloga u projektu GigaBEEtno upravo je pokazati predanost takvim društveno važnim temama“, poručuje Renata Štefić, direktorica marketinga za poslovne korisnike A1 Hrvatska.

Ništa manji, a jednako bitan, otvoren je i drugi hotel za pčele, na lokaciji Heinzelova kod HALA Zagreb, zaštićen sa dva impresivna Go2Digital ekrana. 

Želiš i ti napraviti svoj hotel za pčele?

Imaš volju, želiš se i sam/a uključiti u pomaganje pčelicama? Već si smislio/la gdje bi mogao staviti svoj mini hotel za pčele? Jednostavne upute za gradnju svog hotela potraži ovdje.

Za sve ostale upute vezano za pametna rješenja u trgovini, industriji, komunalnim uslugama, hotelijerstvu, turizmu, te uz pametne gradove, mobilnost, EU fondove i pametna zelena rješenja, javi se stručnjacima u A1.