Obavijesti

Promo sadržaj

Otvorenje novo preuređene HGSPOT poslovnice Utrine!

Otvorenje novo preuređene HGSPOT poslovnice Utrine!
1

HGSPOT informatika, prvi IT lanac trgovina i TECH asortimana u Hrvatskoj i danas nezaobilazno mjesto za sve kupnje proizvoda iz IT sfere i potrošačke elektronike otvara vrata novouređene poslovnice Utrine 17.06.2019.

HGSPOT Utrine su kultno mjesto koje već godinama predstavlja tehnološke novitete bez zaostataka u odnosu na svjetske trendove.  
Ne propustite veliko otvorenje novo preuređene HGSPOT poslovnice Utrine koja postaje najmodernije mjesto u Hrvatskoj gdje živi tehnologija. U novom okruženju kupce očekuje više od 14,000 proizvoda na više od 500 četvornih metara najmodernije uređenog Hi-Tech prostora.

Za sve kupce HGSPOT je pripremio iznenađenje – posebnu akciju na MOST-WANTED proizvode  koja traje od 17.06.2019. do 21.06.2019., a u suradnji s Purom, kupci se mogu prijaviti na nagradni natječaj u kojem će sretni dobitnici osvojiti Kawasaki električne romobile i pritom iskoristiti nevjerojatne popuste na ''most-wanted'' proizvode koje svi žele.  

Prije nego li se odluče na kupnju, kupci će moći iskoristiti različite dodatne pogodnosti kao što su savjeti specijaliziranog osoblja, kutka u kojem će kupci moći isprobati različite proizvode i još mnogo drugih posebnosti koje novu HGSPOT poslovnicu Utrine čine jedinstvenom u Hrvatskoj. 

Osim toga, novo moderno okruženje za kupce znači isto i za njihove kućne ljubimce, pa tako poslovnica, kao i do sad ostaje PET FRIENDLY mjesto gdje su vlasnici i njihovi četveronožni kućni ljubimci u svakom trenutku dobrodošli. 

Otvaranje novo preuređene HGSPOT poslovnice Utrine je 17.06.2019. , a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 08:00 do 20:00 sati. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura