Obavijesti

Promo sadržaj

Ovaj mobitel možete dobiti u pola cijene za Božić!

Ovaj mobitel možete dobiti u pola cijene za Božić!
1

Ako tijekom Crnog petka niste bili zadovoljni izdašnošću ponuđenog popusta za kupovinu novog mobitela onda svakako nastavite čitati.

Iskon je upravo objavio svoju blagdansku akciju, u kojoj je ponudio čak 50% popusta na popularni smartphone Samsung A21s! Ovaj pametni uređaj sada je u paketu sa S mobilnom tarifom Hrvatskog Telekoma dostupan za samo 732 kune (umjesto dosadašnjih 1464 kn).

Osim dostupnih fiksnih usluga, Iskon u ponudi sada ima i nove mobilne tarife Hrvatskog Telekoma, koje dolaze bez ugovorne obveze te se lako prema potrebi mijenjaju iz mjeseca u mjesec. Iskonovci po novome mogu, uz otplatu na rate putem mjesečnog računa umjesto kreditne kartice, kupovati i uređaje iz izloga Hrvatskog Telekoma, a dobivaju i dodatni popust na svoju fiksnu Iskon uslugu u slučaju odabira Iskon fiksnog paketa u kombinaciji s mobilnim tarifama Hrvatskog Telekoma.

Samsung A21s trenutna je zvijezda ove sjajne kombinacije usluga. Karakteriziraju ga zaslon 6.5“, 35GB memorije (moguće i do 512GB), dual SIM te odlična stražnja Quad kamera (48+8+2+2 Mpix), s prednjom kamerom od 13Mpix. Iskonovci ga mogu dobiti sniženog za čak 50 posto, na način da odaberu jedan od najpopularnijih Iskon fiksnih paketa (solo NET najveće brzine dostupne na lokaciji ili NET.TV paket s naprednom IPTV uslugom) u kombinaciji sa spomenutom mobilnom S tarifom Hrvatskog Telekoma, koja uključuje 5000 jedinica za razgovore i SMS-ove te 7GB podatkovnog prometa.

U ovoj pametnoj i povoljnoj telekomunikacijskoj ponudi, Samsung A21s možete pokloniti sebi ili dragoj osobi već ovog Božića. Vrijedi spomenuti da se uređaj može platiti na 24 rate, pri čemu se 300 kuna uplaćuje jednokratno prilikom kupovine, dok se preostali iznos dijeli na 24 mjesečne rate od samo 18 kuna.

Nedavno se Iskon našalio u vlastitoj TV reklami rečenicom: Iskreno, ne treba ti novi mobitel, ali na rate ni ne osjetiš. Bez obzira je li riječ o kupovini iz potrebe ili mogućnosti, Samsung A21s u pola cijene zaista je najbolja blagdanska Iskonova ponuda. Naručite svoj Samsung A21s putem weba na https://www.iskon.hr/Samsung-u-pola-cijene. Količine su ograničene.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske
PROMO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske

Podrška lokalnim klubovima za rast I razvoj mladih boksačkih talenata

Rim Tim Tagi Dim! Germania nudi najveći tečaj na pobjedu Baby Lasagne!
PROMO

Rim Tim Tagi Dim! Germania nudi najveći tečaj na pobjedu Baby Lasagne!

Ovakvu priliku ne smijete propustiti!
David Skoko na Dolcu počastio građane istarskim specijalitetom
PROMO

David Skoko na Dolcu počastio građane istarskim specijalitetom

Povodom emitiranja serijala 'David Skoko: Motor, loza, kuhača' na 24Kitchen kanalu, poznati chef kuhao žgvacet na zagrebačkoj tržnici