Obavijesti

Promo sadržaj

Ovako izgleda vrhunska novogradnja ispod 3000€/m2

Ovako izgleda vrhunska novogradnja ispod 3000€/m2

Iako su cijene nekretnina u općem trendu rasta, i dalje postoji mogućnost pronalaženja kvalitetnih projekata po prihvatljivim cijenama, a ključno je temeljito istražiti tržište i pronaći različite opcije

Ako ste kupac koji traži svoj novi dom u Zagrebu, sigurno ste se susreli s oglasima raznih projekata novogradnji. Cijene takvih nekretnina se kreću od 2600€/m2 pa do 11.000€/m2, a prodaja stanova u mnogim slučajevima ostvari se i prije samog početka gradnje.  

Tražite li uređeni stambeni prostor na današnjem tržištu rabljenih stanova, teško da ćete ga platiti manje od 3000€/m2, a svi stanovi ispod navedene cijene se često prodaju u kratkom roku. Ukoliko potraga za stanom traje duže, velika je vjerojatnost da ste propustili neki dobar stan u kojem ste se mogli zamisliti jer niste na vrijeme reagirali. 

Iz tog razloga, u ovom članku smo vam odlučili predstaviti novogradnju za koju smatramo da nudi najbolji omjer kvalitete i cijene u cijelom Zagrebu, a iznos po kvadratu je znatno manji od 3000€

PROJEKT KLARA 

Projekt KLARA je primjer kako moderna novogradnja treba izgledati i biti opremljena. Smještena u sve atraktivnijem kvartu Sveta Klara u Novom Zagrebu, na samo 3 minute od Arene Zagreb, KLARA je idealno pozicionirana bilo da tražite stan za sebe ili investiciju za najam. Zgrada se sastoji od 28 apartmana te nudi komforne dvosobne i trosobne verzije tlocrta od 45m2 do 68m2 s odličnim rasporedima i velikim vanjskim prostorima kako bi kupcima, za što manji iznos, ispunila sve želje.  

Energetski certifikat A+ ima svega nekoliko novogradnji u gradu, a to je samo jedan od pokazatelja perfekcionizma investitora koji ovim projektom želi pokazati kako se može napraviti vrhunski proizvod po prihvatljivoj cijeni. Velikih 25 godina iskustva u gradnji stambenih objekata rezultiralo je novogradnjom koja postavlja novi standard ne samo u kvartu, nego i u gradu. 

Impresivan popis ugrađene opreme 

Dizalice topline zadužene su za podno grijanje, ali i klimatiziranje kompletnog apartmana uz minimalnu potrošnju kako bi osigurale maksimalnu energetsku učinkovitost, a upravljanje sustavom omogućeno je na digitalnom ekranu u hodniku. Električne rolete na svim staklenim površinama razmazit će svakoga, a troslojni hrastov parket te sanitarije brendova Laufen i Hansgrohe zadovoljit će i one najzahtjevnije. 

Da ne odajemo sve detalje, predlažemo da upit pošaljete na mail Agencije Sky nekretnine kako bi vam poslali katalog sa svim detaljima i tlocrtima zadnjih 8 slobodnih apartmana. Useljenje je predviđeno za siječanj 2024. godine pa ukoliko želite ući u svoj novi dom za manje od mjesec dana kontaktirati ih možete na info@skynekretnine.hr i dogovoriti razgledavanje. 

Također vrijedi napomenuti kako svi kupci u projektu KLARA do kraja godine imaju pravo na povoljniju kamatu u slučaju kupnje kreditom

Sky Nekretnine ekskluzivni su zastupnik projekta KLARA te sve kupce vode kroz kompletan proces kupnje, od razgledavanja i financiranja pa sve do useljenja, a druge projekte možete pogledati na www.skynekretnine.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.