Obavijesti

Promo sadržaj

Ove godine Božić stiže ranije!

Ove godine Božić stiže ranije!
5

Treba vam recept za zabavu koji ne uključuje pečenje bakinih medenjaka? Donosimo 5 filmskih naslova uz koje ćete osjetiti pravu blagdansku atmosferu.

Orašar (Nutcracker: The Untold Story)

Na božićnu noć, Mary shvaća da je njezin novi prijatelj oživio i Orašar ju povede na čudesno putovanje u svoj magični svijet fantastičnih bića i drugih božićnih igračaka koje su oživjele. Pokažite najmanjima klasičnu blagdansku priču koja se prenosila generacijama.

Snježna kraljica: Zemlja zrcala (Snow Queen 4)

Četvrti nastavak bajkovitog animiranog hita Snježna kraljica: zemlja zrcala oduševit će vas i ovih blagdana.

Glavna junakinja filma je djevojčica Gerda, koja za razliku od svojih roditelja i brata, jedina nema čarobne moći. Na njenom putu susresti će ju razne nadače. Postoji samo jedan način na koji Gerda može spasiti svoje roditelje, sve ostale čarobnjake i magiju, a to je da otkrije svoje čarobne moći. Jedina osoba koja joj može pomoći u tome je Snježna kraljica.

Savršen blagdan (Perfect Holiday)

Kakav bi to mjesec bio bez doze romantike, komedije i ljubavi. Uživajte u filmu Savršen blagdan u kojem gledamo Nancy Taylor koja želi za Božić upoznati dragog muškarca. Kad njezina kći kaže svoju želju Djedu Mrazu u trgovačkom centru, Benjaminu Armstrong se potrudi kako bi se njezini snovi i ispunili, kako bi njezina razvedena majka našla novoga supruga.

Pustolovina K-9: Božićna priča (K-9 Adventures: A Christmas Tale)

Luke Perry (hit glumac iz serije Beverly Hills, 90210) je udovac koji se seli u novi grad sa svoje dvije kćeri, Kassie i Esther jer je dobio posao. Nema ništa bolje od obiteljske, akcijske komedije. U spletu raznih okolnosti njihovoj obitelji se pridruži čupavi ljubimac.

Božić kod zločestih mama (Bad Moms Christmas)

Što kažete na malo drugačiji Božić ove godine?

Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn repriziraju svoje uloge u komediji smještenoj u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju chic supermame i odlučuju o tome što je prihvatljivo ponašanje, a što nije.

Veseli trojac će se ovaj put suočiti sa stresom koji sa sobom donose blagdani s obitelji. Ekipi se pridružuje i Susan Sarandon će glumiti Carlinu majku (Hahn), Christine Baranski Amynu (Kunis), a Cheryl Hines Kikinu majku (Bell).

Za detaljan raspored filmova i serija na CineStar TV kanalima posjetite CineStar TV Facebook i Instagram profile, YouTube kanal te web stranicu.

Želimo Vam tople, nasmijane i ugodne blagdane!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!