Ovo je nova web stranica na kojoj se uvijek isplati kupovati | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Ovo je nova web stranica na kojoj se uvijek isplati kupovati

Ovo je nova web stranica na kojoj se uvijek isplati kupovati

Velpro tim sa svojih 16 veleprodajnih centara diljem Hrvatske najveći je veletrgovac na hrvatskom tržištu, uz godišnji prihod veći od milijardu kuna. Strateški je usmjeren prvenstveno na opskrbu profesionalnih kupaca

VIDEO

Više od 2,1 milijun Hrvata okrenuo se online shoppingu u vrijeme epidemije koronavirusa i planira tako kupovati i dalje. Taj podatak ne čudi budući da je digitalizacija prisutna u svim sferama našeg života. Online kupujemo odjeću, obuću, kozmetiku, hranu..., zapravo sve što nam je potrebno. Naš poznati veletrgovac Velpro može se pohvaliti boljom, modernijom i preglednijom internetskom stranicom, koja će svakako olakšati svim partnerima koji kupuju na veliko. 
Velpro tim sa svojih 16 veleprodajnih centara diljem Hrvatske najveći je veletrgovac na hrvatskom tržištu, uz godišnji prihod veći od milijardu kuna. Strateški je usmjeren prvenstveno na opskrbu profesionalnih kupaca, poput hotelijera i ugostitelja, maloprodajnih tvrtki i javnog sektora. Kvalitetna usluga u najvećoj hrvatskoj veleprodaji odsad podrazumijeva i suvremen sustav naručivanja robe putem interneta. Kupci na taj način lako i pregledno mogu vidjeti koji su proizvodi trenutačno na akcijama i popustima, a sad još brže i jednostavnije uz obrazac za predregistraciju mogu postati Velpro kupac. Svojim asortimanom brendova koje prodaje, ali i robnim markama, Velpro uspješno zadovoljava potrebe svih svojih kupaca. 


Uz mogućnost internetske narudžbe te specijalizirane veleprodajne centre, kupcima su na raspolaganju izložbeni saloni u Zadru i Splitu, koji nude profesionalni ugostiteljski asortiman. Njihova ponuda uključuje proizvode od inoksa, porculana, PVC-a i tekstila, sitni inventar, kuhinjske strojeve i aparate, rashladne uređaje te unutarnji i vanjski namještaj. Kompletan asortiman prati najnovije dizajnerske i tehnološke trendove te je u skladu sa sustavom HACCP.

Velpro - partner za profesionalce – sa svojih 60.000 m2 prodajno-skladišnog prostora namijenjen je prvenstveno zadovoljavanju potreba malih trgovaca, hotelijerstva, ugostiteljstva i javnog sektora, odnosno pravnih osoba i obrtnika, koji na jednome mjestu mogu obaviti cjelokupnu opskrbu za potrebe vlastitog poslovanja. Nastao je kao rezultat trgovačkog iskustva u veleprodaji i primjeni svjetskih standarda, tehnologija i znanja u upravljanju trgovinom.

Svoje poslovanje temelji na kvalitetnoj logistici, koja uključuje više od 160 vozila, koja prate najsuvremenije svjetske standarde distribucije, obavljajući više od 1000 dostava na dan i više od 250.000 isporuka godišnje u sve dijelove Hrvatske. Više od 750 djelatnika brine se za potrebe više od 10.000 kupaca na području cijele države i njihovih više od 900.000 narudžbi godišnje, koje uključuju čak 150,000.000 raznih artikala.

Zaposlenici Velpra raspoređeni su na poslove prijema robe, popunjavanja prodajnih i komisionih lokacija, pripremanja pošiljki za isporuku robe kupcima te otpremanje robe, izdavanje računa i distribuciju robe kupcima.
Uz kvalitetnu uslugu, veleprodajnim kupcima prodaju i distribuiraju bogat asortiman s oko 10.000 artikala, što uključuje svježu hranu, voće i povrće, svježe meso, pakiranu hranu, pića, kozmetiku i kemiju, sezonski asortiman, uredski pribor, tehničku robu i profesionalni asortiman za ugostitelje i hotelijere, koji čine značajan segment poslovanja veleprodaje.

Velpro tim je u 2020. godini svoje strateško djelovanje proširio u smjeru pružanja usluga 3PL-a. Riječ je o pružanju usluga u segmentu skladištenja, komisioniranja i distribucije roba, a prvi kupac Velpro tima, na tragu i prethodne kvalitetne sinergije i suradnje različitih kompanija unutar Fortenova grupe, postao je Tisak. Na tragu dobre poslovne prakse i ostvarenih rezultata kroz suradnju s Tiskom, Velpro tim odlučio je nastaviti razvijati svoje poslovanje u segmentu 3PL usluga te je nakon višemjesečnih složenih priprema u listopadu 2020. uspješno počela suradnja s kompanijom A007 Abrakadabra, online trgovinom Fortenova grupe za neprehrambene proizvode. 

Tajna prepoznatljivosti Velpra su vjerni i dugogodišnji kupci, s kojima postoji partnerski odnos, čije poslovanje ovisi o Velpru. Osim toga, Velpro je uvijek siguran partner koji je bez prekida nastavio opskrbljivati male neovisne trgovce, naftne kompanije, javne ustanove...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Prvi zrakoplov nove flote A220 Croatia Airlinesa odjeven u novo ruho
PROMO

Prvi zrakoplov nove flote A220 Croatia Airlinesa odjeven u novo ruho

Dizajn znaka približava se dizajnu repa zrakoplova po kojem je tvrtka postala prepoznatljiva

Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...
UPOZNAJTE MINI-VATRENE

Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...

Neki su bili mirni kao djeca, drugi su jedva čekali izvesti psinu, a neki su, nažalost, morali kao klinci proživjeti strahote rata. Obožavali su nogomet kao djeca, a sada nas predstavljaju na Euru. Upoznajte 'mini vatrene'!
Stručnjaci upozoravaju: Ovih 10 namirnica mogu uzrokovati rak!
PAZITE ŠTO JEDETE

Stručnjaci upozoravaju: Ovih 10 namirnica mogu uzrokovati rak!

Na crnoj listi nalazi se hrana koja se dokazano povezuje s nastankom malignih oboljenja. Stručnjaci upozoravaju na njihovu štetnost i preporučuju biranje zdravijih alternativa