Obavijesti

Promo sadržaj

Ovo je zdrava namirnica s tisuću lica koju svi obožavaju, a može se pripremiti na bezbroj načina

Ovo je zdrava namirnica s tisuću lica koju svi obožavaju, a može se pripremiti na bezbroj načina

Ako ste u potrazi za bogatim izvorom čistog, nemasnog proteina, piletina je idealna za vas. Znamo gdje ćete je kupiti i biti sigurni da je provjerenog i domaćeg podrijetla, što današnji kupci najviše cijene

VIDEO

Ono si što jedeš, kaže naslov jedne knjige. A upravo u toj rečenici krije se sva mudrost zdravlja. Kakve namirnice jedemo, koliko često i kvalitetno, zapravo određuje naše zdravlje, ali i život. Osim voća i povrća, meso je vrlo važna stavka u piramidi prehrane. A od mnogih vrsta mesa za piletinu se često zna reći da je namirnica s tisuću lica koja se može pripremiti na bezbroj načina. Zdravstvene dobrobiti piletine su mnogobrojne. Bijelo meso puno je proteina, a sadrži malo kalorija, što ga čini savršenom namirnicom za održavanje idealne tjelesne težine. Ako ste u potrazi za bogatim izvorom čistog, nemasnog proteina, ova namirnica je kao stvorena za vas. Proteini iz piletine pomažu jačanju i razvoju mišića te pomažu u održavanju zdrave tjelesne težine, a dobri su i pri mršavljenju.

Kod piletine je najvažnije da je provjerenog i domaćeg podrijetla, kao Međimursko pile, pa će uvijek tako biti odličan i zdrav izvor hranjivih tvari. Samo ime brenda upućuje na hrvatsko podrijetlo proizvoda, ali i na prirodu, kvalitetu, ljepotu, zdrav život, tradiciju i suvremeni način života i rada toga kraja! Proizvodni lanac, od hrane za piliće pa do finalnih proizvoda, teče u Hrvatskoj i temelji se na integriranom sustavu KSS (kvaliteta, sigurnost, sljedivost), u kojem su svi procesi proizvodnje hrane od polja do stola strogo kontrolirani.


PP je hrvatski proizvođač, pa su mu domaći, hrvatski potrošači, i najvažniji. Tvrtka zbog toga i ulaže u farme u Hrvatskoj kao i u proširenje proizvodnih kapaciteta u Čakovcu. Specifičnosti mesa pod brendom Međimursko pile su domaća proizvodnja, žuta boja kože, umjerena masnoća, bogatstvo proteinima, mala varijacija u težini te svježina samog proizvoda jer dolazi s hrvatskih farmi. 

I potrošači su zahtjevni. Oni uvijek žele znati što kupuju i odakle dolazi ono što kupuju. Industrija mesa se mijenja zbog suvremenog, ubrzanog načina života ljudi, novih prehrambenih navika, ali i samih potreba potrošača u promjenjivim okolnostima.
Današnji potrošači sve su svjesniji važnosti zdrave i uravnotežene prehrane, marljivo čitaju deklaracije na proizvodu, a posebnu pozornost pridaju podrijetlu. Za svoju obitelj, djecu, žele pripremati najbolje namirnice. 

U vrijeme u kojem se mnogo govori o podrijetlu, kvaliteti, sljedivosti, pravodobnoj opskrbi i što manjem tretiranju proizvoda aditivima, proizvodi pod brendom Međimursko pile pravi su izbor za potrošače, koji su uz vrhunsku kvalitetu zainteresirani za pozadinu proizvodnje i odgovornu kupnju. Zato, kad birate piletinu, birajte Međimursko! 
Svježe, domaće i pakirano u kontroliranoj atmosferi, meso hrvatskih farmi garantiranog podrijetla idealno je za razna tradicionalna i moderna jela. Međimursko pile odličan je proizvod za pripremu mnogih suvremenih, brzih, lakih, a ukusnih i atraktivnih jela. 

Kad birate, birajte Međimursko. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.