Promo sadržaj

Komentari 0

Ožujsko pivo vodi navijače na utakmice Premier lige

Ožujsko pivo vodi navijače na utakmice Premier lige

Kao ponosni sponzor jedne od najjačih nogometnih liga na svijetu, engleske Premier lige, Ožujsko je pivo odlučilo pokrenuti veliku nagradnu igru u kojoj će najsretnije ljubitelje Žuje odvesti u Englesku na derbije između najvećih klubova

Za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri, potrebno je samo kupiti 2 litre piva iz Ožujsko obitelji te se s brojem računa i svojim osobnim podacima prijaviti na web stranici nagradne.ozujsko.com. Nagradna igra traje od 12. kolovoza do 26. studenog, a Ožujsko će pivo svakog mjeseca, osim putovanja na utakmicu u Englesku za sretnog dobitnika i njegova 2 prijatelja, podijeliti 4 Sony Playstation 4 konzole, 10 službenih dresova klubova iz Premier lige i druge nagrade.

Osim sudjelovanja u ovoj nagradnoj igri, svi će fanovi Žuje moći sudjelovati i u ekskluzivnim nagradnim natječajima na službenoj Facebook stranici Ožujskog piva, te svojom kreativnošću i vještinom osvojiti putovanja na utakmice u Englesku. Sve informacije o ova četiri nagradna natječaja dostupne su na Facebook stranici Ožujskog piva.