Obavijesti

Promo sadržaj

Perilice rublja Hisense jamče visoku učinkovitost

Perilice rublja Hisense jamče visoku učinkovitost
2

Potaknut zelenim tehnologijama, Hisense slijedi načela štednje energije i zaštite okoliša u svim područjima proizvodnje, uključujući i perilice rublja

Novi modeli fokusirani su na kraće vrijeme pranja, energetsku učinkovitost i manju potrošnju vode, neki modeli su ocijenjeni s A energetskim razredom, najboljim energetskim razredom koji postoji.

Pranje rublja neizostavan je kućanski zadatak u svakom domu. To znači da se troškovi za korištenje električne energije pri pranju rublja ne mogu izbjeći. Radi uštede energije možemo prati rublje tijekom razdoblja sniženih cijena navečer ili vikendom, ali ponekad se u životu dogodi da čak i najbolje namjere propadnu. Starost i učinkovitost perilica rublja također igraju veliku ulogu u potrošnji energije budući da stariji uređaji troše mnogo više struje i vode od novih modela perilica rublja. Kako bi osigurao najvišu učinkovitost i performanse, Hisense je dizajnirao perilice koje su rangirane u najviši A razred energetske učinkovitosti. Zahvaljujući Durable Inverter Motoru ove perilice su izuzetno učinkovite i pružaju bolje učinke čišćenja, štede energiju, rade tiho i te imaju produljeni životni vijek. Pametno upravljanje stalno kontrolira težinu i vrstu rublja, prilagođavajući doziranje vode, čineći proces pranja uvijek optimalnim.

Što još možemo učiniti kako bismo zaštitili okoliš i istovremeno održali naše rublje u vrhunskom stanju? Većina električne energije koja se potroši tijekom pranja rublja troši se za zagrijavanje vode. Koristite programe za uštedu električne energije kako biste uštedjeli energiju odabirom programa pranja na niskim temperaturama.

Perite rublje tijekom razdoblja sniženja. Iskoristite funkciju odgođenog početka procesa pranja.

Sušilica troši manje energije ako je rublje temeljito centrifugirano. Stoga bi perilica trebala omogućiti centrifugu s najmanje 1000 okretaja u minuti. Centrifuga na 1600 umjesto 1000 okretaja u minuti može uštedjeti do 30 % energije pri sušenju rublja u sušilici.

Učinkovitiji proizvodi za pranje i suvremeni programi pranja za nježnu njegu rublja jamče izvrsne rezultate pranja čak i pri odabiru ciklusa pranja na nižoj temperaturi.

Iz Hisense 5S serije dolaze učinkoviti uređaji 2u1 za pranje i sušenje rublja. Hisense 5S 2u1 perilica i sušilica rublja je ekološki prihvatljivija. Ona "dozira" koliko joj treba tekućeg ili običnog deterdženta, kao i omekšivača koji se koristi tijekom ciklusa pranja. Doziranje će se vršiti ovisno o količini rublja, s novom opcijom automatskog doziranja. Sve što je potrebno je napuniti odjeljak za doziranje deterdženta do jedne litre i omekšivača do pola litre, samo jednom mjesečno, a daljnje odluke prepustite uređaju. Isto vrijedi i za potrošnju vode i struje, koja se troši manje u odnosu na ranije generacije uređaja, a za isti ili bolji rezultat pranja. Sada posebni senzori mjere težinu rublja i na temelju toga isporučuju optimalnu količinu praška i omekšivača.

Koristeći paru visoke temperature, uređaji Hisense 5S 2u1 uklanjaju 99,9% bakterija Escherichia coli i Staphylococcus aureus, koje se nalaze u rublju. I ne samo da ove perilice sušilice peru i suše rublje, već se i same čiste, uklanjajući zaostale bakterije posebnim procesom čišćenja bubnja i čišćenja kutije za doziranje deterdženta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.