Obavijesti

Promo sadržaj

Petar Grašo na Rujanfestu zapalio publiku svoj hitovima

Petar Grašo na Rujanfestu zapalio publiku svoj hitovima
2

Čast da otvori drugi vikend na Bundeku, koji je do sada posjetilo više od 100 000 ljudi, pripala je fenomenalnom Graši s kojim su pjevale tisuće obožavatelja

Velika gužva tokom na Rujanfestu dokaz je koliko je sama manifestacija uspješna. Svojim sjajnim nastupom, drugi vikend otvorio je Petar Grašo koji je svojim koncertom definitivno ispunio sva očekivanja publike, a tome i svjedoči posjećenost koja je bila ogromna.

Prvi veliki koncert u metropoli, nakon prošlogodišnje rasprodane Arene Zagreb, Petar Grašo priredio je na Rujanfestu. Nekoliko tisuća obožavatelja stiglo je na Bundek kako bi zapjevali omiljene hitove poput aktualnog 'Ako te pitaju' koji mjesecima ne silazi s vrhova top lista slušanosti. Više od dva sata mnogobrojni obožavatelji uživali su i u ostalim omiljenim pjesmama pjevajući ih u glas: Moje Zlato, Uvik isti, 92, Volim i postojim, 'Ko nam brani te mnoge druge.

„Ovo je doista bio jedan veliki koncert, prekrasan je osjećaj vidjeti toliko ljudi koji su stigli sjajno raspoloženi, pjevali cijeli koncert u glas i vjerujem da smo zajedno napravili sjajnu atmosferu koju ćemo još dugo pamtiti. Prvi sam put na Rujanfestu i stvarno ću ponijeti izvanredne utiske“ – rekao je Grašo.

Jučer je pozornica bila rezervirana za „starog lava“ Željka Samardžića i Amadeus Band dok je nedjelja 30.09.2018. dan kada će Rujanfest zatvoriti legendarni Mate Bulić. Ako još niste, svakako posjetite Bundek jer uz pregršt glazbenih sadržaja, čak 100 izvođača i 20 pozornica, tu su i gastronomske delicije na koje ćete teško ostati ravnodušni. Lunapark za najmlađe izmamit će osmijeh na lice vaših najdražih, dok vi uz čašicu svog omiljenog pića uživate u ritmovima baš one glazbe koju volite. Zašto? Jer je na Rujanfestu zabava za sve!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura