Obavijesti

Promo sadržaj

PEVEX donirao dvije tone hrane za pse azilu u Nemetinu

PEVEX donirao dvije tone hrane za pse azilu u Nemetinu
3

Kupci PEVEX prepoznaju kao kompaniju koja se uključuje u mnoge projekte, pa je ova donacija zapravo došla samoinicijativno iz tvrtke

Nakon što je prije nekoliko dana ukradena hrana za pse iz osječkog Azila u Nemetinu, PEVEX je odlučio kako životinje neće ostati gladne pa je danas kompanija donirala dvije tone hrane.

„Odlučili smo pomoći jer znamo da azil ovisi o angažmanu pojedinaca, kako volontera, tako i istinskih ljubitelja životinja. Odmah smo reagirali i donirati dvije tone hrane za pse kako bi azilu pomogli da nastave nesmetano raditi i brinuti o napuštenim životinjama“ – rekao je predsjednik Uprave Krešimir Bubalo prilikom predaje donacije.

PEVEX je poznat po svom društveno odgovornom poslovanju, dodao je Bubalo, tako da i ovom gestom nastavljamo pokazivati velikodušnost i empatiju.

Kupci PEVEX prepoznaju kao kompaniju koja se uključuje u mnoge projekte, pa je ova donacija zapravo došla samoinicijativno iz tvrtke. Kućni ljubimci su, kažu u PEVEX-u dio njih i prodajni centri osim različitih potrepština za životinje imaju i hranu za pse. Najmanje što smo mogli učiniti je dati hranu psima koji su pronašli utočište u azilu, ističu u PEVEX-u i nadaju se da će psi o kojima brinu vrijedni volonteri jednoga dana pronaći siguran trajni topli dom.

PEVEX d.d.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.