Promo sadržaj

Komentari 0

Pevex nagrađuje grill majstora poklon bonom od 1000 kuna, a 4 finalista dobivaju 200 kuna!

Pevex nagrađuje grill majstora poklon bonom od 1000 kuna, a 4 finalista dobivaju 200 kuna!

Dolazi toplije vrijeme, a s njime se javlja i želja za spravljanjem roštilja. I dok je oduševljenje onih koji jedu veliko, majstor koji ga je napravio trlja ruke od pohvala što pristižu za svih strana

Ništa se ne može mjeriti s vremenom koje provodimo s prijateljima uz malo mesa i povrća na grillu dok sunce polako zalazi u pozadini. Sezona roštiljanja je već uvelike otvorena, a ekipa nikad spremnija potruditi se oko žara koji će mesu dati posebnu mirisnu i okusnu notu. 

Svaka ekipa ima svoje rituale i ukuse, no dobro pečena vratina i sočni ćevapi zajednički su svakom roštilju. Velika prepreka može biti dugotrajan i naporan postupak pripreme ako u ekipi nema roštilj majstora. On je onaj tip prijatelja koji će sve učiniti za gladnu ekipu i uvijek biti tu za njih. Poznajete takvog majstora? Ili ste to možda vi? Ako je odgovor - da, ne propustite priliku i prijavite sebe ili njega na natječaj koji organiziraju Pevex i 24sata!

Žiri 24sata odabrat će 5 finalista koji će biti pozvani na glavni Chill&Grill event, gdje će se natjecati za titulu najboljeg roštilj majstora među prijateljima. Pobjednika Pevex nagrađuje poklon bonom od 1000 kuna, dok će preostala 4 finalista osvojiti poklon bon od 200 kuna. Osigurajte svojoj ekipi najbolji okus roštilja i prijavite grill majstora u obrascu:

Sretni dobitnici Pevex nagradnog natječaja: