Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Plesačica Dua Lipe u novom spotu Matije Cveka

Plesačica Dua Lipe u novom spotu Matije Cveka
1

Nakon što smo se s pjesmom "Visine" uvjerili u Matijinu nježnu stranu i odličan vokal, "Praviš me ludim" donosi drzak i moderan pop funk zvuk po uzoru na Bruno Marsa i Dina Dvornika

VIDEO

"Praviš me ludim" nova je pjesma Matije Cveka u čijem spotu se pojavljuje i naša plesačica s londonskom adresom, Petra Hajduk.

Nakon što smo se s pjesmom "Visine" uvjerili u Matijinu nježnu stranu i odličan vokal,  "Praviš me ludim" donosi drzak i moderan pop funk zvuk po uzoru na Bruno Marsa i Dina Dvornika.

Ovakav potencijalan jesenski hit zaslužio je i odličnu video priču za koju su zaslužne SESTRICE, produkcijski duo koji čine redatelj Luka Sepčić i producentica Ana Badurina.

Plesna pjesma zahtijevala je i odličan odabir glavne glumice pa je za ovu priliku u Zagreb stigla naša najpoznatija plesačica s londonskom adresom - Petra Hajduk.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tekst i glazbu za ovu pjesmu koja je već zavladala hrvatskim radijskim prostorom potpisuju Matija Cvek i Alan Dović, dok je za aranžman koji može parirati svjetskoj produkciji zaslužan sam Alan Dović.


Ovu djevojku mogli smo gledati u spotu Dua Lipe za pjesmu "IDGAF", a u svom životopisu ima i nastupe sa zvijezdama kao što su Robbie Williams, Lady Gaga i Tony Bennet, Cheryl Cole i Adam Lambert.

Ostaje nam pogledati ovu svjetsku plesačku zvijezdu u spotu mladog hrvatskog izvođača kojeg, ne sumnjamo, čekaju također visoka mjesta na top ljestvicama i radna jesen na valu ovog hita.

Pjesmu „Praviš me ludim“ slušajte i na Deezeru:
https://www.deezer.com/en/album/74586282 

Matiju Cveka pratite i na njegovom Facebooku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike
Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!