Promo sadržaj

Komentari 0

Plodine otvorile novu poslovnicu u Vrbovcu

Plodine otvorile novu poslovnicu u Vrbovcu

Plodine nastavljaju intenzivno širenje svoje maloprodajne mreže diljem Lijepe naše, pa su jučer svoja vrata otvorile i u Vrbovcu

04.11. je u Vrbovcu, na adresi Zagrebačka ulica 60, otvoren novi supermarket Plodina, čime Plodine sada broje 107 supermarketa u Hrvatskoj.

Moderan format supermarketa u Vrbovcu zauzima 2.000 m2, te uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde.

U samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni dobro poznati svježi odjeli samoposlužne pekare, delikatesa, mesnice, gastro kutka te zelene tržnice, dok su moderno skladište, komore i razne pripremnice garancija dostupnosti svježih proizvoda na dnevnoj bazi.

Kao i u ostalim supermarketima Plodina, i u Vrbovcu će biti dostupan široki izbor proizvoda, kako poznatih brendova tako i proširenog asortimana robnih marki. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, pa tako i Vrbovec od danas ima mjesto za obavljanje brze ali potpune kupovine na jednome mjestu.

Važno je napomenuti da su ovim otvorenjem Plodina otvorena i nova radna mjesta, te je 40-ak građana Vrbovca i okolice dobilo zaposlenje u novom supermarketu.

Na dan otvorenja svi su mogli uživati u roštilju, finim degustacijama i osvježavajućim pićima, a na kolu sreće svatko je od kupaca imao priliku osvojiti i vrijedne nagrade. Program je moderirala poznata voditeljica Emina Pršić, a za glazbu se pobrinuo DJ Dario.

Uz zabavu, pripremljene su i posebno atraktivne akcije koje vrijede u tjednu otvorenja, a i nadalje će kupci moći uživati u dobro poznatim akcijama Plodina.

Radno vrijeme Plodina Vrbovec je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 – 22:00 sata.