Promo sadržaj

Komentari 0

Pobjednik 1. hrvatskog stand up talent showa je - Bosanac

Pobjednik 1. hrvatskog stand up talent showa je - Bosanac

Online glasovima pobjedu je glatko odnio Kristijan iz Bosanskog Broda. Kristijan Jelić pobjednik je prvog hrvatskog stand up talent showa „Pokažimo zube“, koji je Studio Smijeha proveo u suradnji s Plidentom

Za prestižnu titulu najboljeg novog stand up komičara sudjelovalo je 42 kandidata i kandidatkinja iz 10 hrvatskih gradova. Kristijan dolazi iz Bosanskog Broda, a pobijedio je na kvalifikacijskom natjecanju u Slavonskom Brodu. Stand up-om se bavi intezivno od prošle godine. Njegov pobjednički nastup možete pogledati na youtubu kanalu Plidente i facebook stranici #pokazimozube.

Organizatorica izbora i osnivačica Studija smijeha Marina Orsag naglasila je da je stand up scena u Hrvatskoj svakim tjednom sve jača, a osim Zagreba i Splita, gdje postoji redovan program, pa samim time i večeri otvorenog mikrofona, ovaj talent show  je bio jedinstvena prilika da duhoviti ljudi u ostalim gradovima Hrvatske ozbiljno zakorače prema hrvatskoj stand up sceni. 

Stand up komedija kao performans doprinosi razvoju mentaliteta i svijesti kod publike i izvođača, a kao nastupačka forma mladima omogućava da se kreativno razvijaju u više smjerova: autorskom, režiserskom, te izvođačkom. 

Sve nastupe finalista pogledajte na facebook stranici www.facebook.com/pokazimozube