Obavijesti

Promo sadržaj

Pogledajte kako je bilo na otvorenju nove Croatia Poliklinike u Rijeci

Pogledajte kako je bilo na otvorenju nove Croatia Poliklinike u Rijeci
15

Croatia osiguranje u četvrtak je otvorilo vrata nove Croatia Poliklinike u Rijeci, opremljene najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje

Svečano otvorenje uveličali su brojni poznati gosti, među kojima su glazbenici Marko Tolja i Dražen Turina Šajeta, riječka književnica Ingrid Divković, pjevač i voditelj Mario Lipovšek Battifiaca, influencerica Zara Hrvatin te glumica i redateljica Arija Rizvić. Svi oni prepoznaju su važnost brige za svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih, a nova poliklinika pravo je mjesto za to.

15
| Foto: Croatia Poliklinika

Stručne i tehnološki napredne zdravstvene usluge

Croatia osiguranje, tržišni lider na području osiguranja koji posluje u okviru Adris Grupe, kontinuirano ulaže u privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj. Croatia Poliklinike mjesta su na kojem se svakom klijentu pristupa individualno i pruža najbolja moguća usluga.

Croatia osiguranje značajan je ulagač u vrhunsko privatno zdravstvo u Hrvatskoj, a vrijednost ulaganja u ovoj i sljedećoj godini iznosi 60 milijuna kuna. Kao lider na hrvatskom tržištu privatnih pružatelja zdravstvenih usluga ove godine, uz otvorenje u Rijeci, imamo u planu otvaranje još dvije Poliklinike. Croatia Poliklinike djeluju više od 15 godina, a postale su prepoznatljive u sredinama u kojima posluju prije svega zbog znanja i stručnosti naših liječničkih timova i medicinskog osoblja. No, važan su dio naše prepoznatljivosti i vrhunska medicinska oprema, tehnologija i aparati za dijagnostiku i liječenje koji nam omogućuju kontinuirano pružanje zdravstvene usluge najvišeg standarda našim pacijentima“, izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

 Uprava Croatia osiguranja_Rober Vučković, Davor Tomašković, Luka Babić, Vančo Balen

Svi pregledi na jednom mjestu

Nakon što su se otvorile u Zagrebu, Splitu, Puli i Koprivnici, ovo je peta Croatia Poliklinika u Hrvatskoj. Tako je i stanovnicima riječkog područja i okolice omogućeno da u novoj poliklinici obave brojne specijalističke i dijagnostičke preglede, sistematski pregled, više vrsta pregleda ultrazvukom, mamografiju, medicinsku i fizikalnu rehabilitaciju, te različite laboratorijske pretrage, kao i pretrage tumorskih markera i hormona. Pregledi obuhvaćaju područja interne medicine, oftalmologije, neurologije, ginekologije, dermatologije i venerologije, urologije i otorinolaringologije, a poliklinika ima i uslugu dnevne bolnice. 

Vrhunskoj usluzi pridonosi i kontinuirano ulaganje u stručno usavršavanje djelatnika, kao i činjenica što se svi pregledi obavljaju na jednom mjestu, bez čekanja. Tako je Croatia Poliklinika u Rijeci u Vukovarskoj 7a postala novo mjesto za odgovornu brigu za zdravlje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.