Obavijesti

Promo sadržaj

Pogledajte kako je srpska hit komedija predstavila Hrvate!

Pogledajte kako je srpska hit komedija predstavila Hrvate!
4

Stado - redateljski prvijenac legendarnog glumca Nikole Koje od četvrtka, 12. siječnja stiže i u naša kina!

Nakon što je poharao kino blagajne u Srbiji, Makedoniji i Bosni i Hercegovini gdje se započeo prikazivati početkom prosinca i gdje ga je do danas pogledalo gotovo 200 tisuća gledatelja, STADO - redateljski prvijenac legendarnog srpskog glumca Nikole Koje – od 12. siječnja stiže i u domaća kina. Osim što po kino rezultatima dokazuje da se ne radi o još jednoj srpskoj komediji koja je namijenjena isključivo za tamošnje gledatelje, prva dostupna scena koju vam ovim putem predstavljamo otkriva da ćemo se i mi imati čemu smijati.

Glavni likovi satirične komedije STADO su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično biva na filmu (ali i u stvarnom životu) njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama, pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni napraviti puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju. Njih dvojica će se, u želji da naprave veliko umjetničko djelo, suočiti s ogromnim preprekama te u jednom trenutku biti prisiljeni i sklopiti pakt s „vragom“, a sve kako bi ostvarili osobni i financijski uspjeh...

Hit komedija STADO jedna je od najambicioznijih filmskih produkcija s ovih prostora do danas. Osim što se radi o filmu čija je glavna tema jedna od onih s kojima se mnogi od nas istoga trenutka mogu poistovjetiti i što je okupio fantastičnu glumačku ekipu (uz Nikolu Koju u glavnim ulogama se pojavljuju Zoran Cvijanović, Nataša Ninković, Vesna Trivalić, Petar Strugar, Vojin Četković, Branislav Trifunović i mnogi drugi), film STADO poseban je i po tome što se radi o prvoj regionalnoj ko-produkciji u koju su uz producentsku kuću K12 uključeni i TV Prva, Filmski centar Srbije te Cineplexx – vodeći kino prikazivač jugoistočne Europe.

Sa preko 170 tisuća gledatelja samo u srpskim kinima, komedija STADO postala je i službeno najgledaniji film 2016. godine, a njezin redatelj, producent i glavni glumac Nikola Kojo tom je prilikom izjavio: „Drago mi je da su ljudi prepoznali vrijednost ovog filma i njegovu želju da istinito govori o vremenu u kojem živimo. Hvala svim ljudima koji su u ovako teškim vremenima uspjeli izdvojiti novac za kino ulaznicu i time pokazali da još uvijek postoji kritična masa koja vjeruje da su kultura i obrazovanje preventive. Unaprijed se radujem reakciji publike u Hrvatskoj i Sloveniji, gdje će film premijerno biti prikazan 10. odnosno 11. siječnja.”

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve