Obavijesti

Promo sadržaj

Pogledajte odlično rješenje za suho i nadraženo grlo

Pogledajte odlično rješenje za suho i nadraženo grlo
2

Advent i novogodišnje slavlje uz puno veselja često je popraćeno glasnim vikanjem, pjevanjem i hladnim pićima što može dovesti do promuklosti, a duge zabave uz vrlo malo odmora mogu dovesti do iscrpljivanja organizma

Ždrijelo, odnosno grlo prvo je, nakon usne šupljine, izloženo vanjskim utjecajima. Osnovne zadaće grla su da štiti donje dišne putove i probavni sustav, sudjeluje u procesu gutanja i omogućava artikulaciju govora. Iako su mu najveća prijetnja virusi i bakterije, probleme s grlom mogu uzrokovati i suh zrak te boravak u zadimljenim prostorima.

Problemi s grlom mogu biti vrlo naporni i dugotrajni, i tako utjecati na naše raspoloženje. Kada osjetimo nelagodan osjećaj grebanja, otežano nam je i gutanje. Zbog svega navedenog, važno je zaštititi i brinuti se za sluznicu usne šupljine i ždrijela.

Islandski lišaj – prva pomoć za grlo

Najpoznatiji i tradicionalno najčešće korišten biljni ekstrakt islandskog lišaja prirodni je i provjereni izbor, siguran je za upotrebu kod djece i odraslih. Primarna uloga mu je da ublažava nadražaj grla i ždrijela.

Medicinski proizvod Islandski lišaj Forte u spreju formuliran je kako bi stvorio zaštitni prianjajući film na mukoznu membranu i time smanjio kontakt s vanjskim čimbenicima koji uzrokuju iritaciju. Štiti grlo od nadraženosti, smanjuje osjećaj žarenja u usnoj šupljini i povećava hidratiziranost mukoznih membrana. Uz ekstrakt islandskog lišaja sadrži i ekstrakt nevena, bagremov med, propolis, ekstrakt aloe vere te eterična ulja poljske metvice, eukaliptusa i majčine dušice.

Pharmoval linija u svojoj ponudi ima i još poznatiji Islandski lišaj Plus sirup za nadraženo grlo. Sirup je dodatno obogaćen vitaminom C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Sirup je odličnog okusa, ne sadrži konzervanse, a mogu ga koristiti djeca već od navršenih godinu dana.

Potražite u ljekarnama

Oba proizvoda se mogu nabaviti u ljekarnama bez recepta ili s dostavom na kućnu adresu na poznatoj internet trgovini drogerija.hr, a više informacija o oba pripravka na bazi islandski lišaja možete potražiti na službenim stranicama Pharmoval proizvoda poznatim po odličnom omjeru cijene i kvalitete.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!
BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI

Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!

Iako je u Dinamu proveo samo jednu sezonu, zavolio je taj klub i Zagreb i volio bi još jedanput doći na utakmicu. Pamti Mikića, Vukojevića, pobjedu u Amsterdamu..., a prije 17 godina je rekao: 'Modrić je najbolji na svijetu'