Obavijesti

Promo sadržaj

Pogledajte zašto je sada pravo vrijeme za kupovinu novog automobila!

Pogledajte zašto je sada pravo vrijeme za kupovinu novog automobila!
6

Već dugo razmišljate o kupovini novog automobila, no ponuda i cijene nisu vas oduševili? Ne brinite, Hyundai je osluškivao želje i potrebe kupaca te odlučio ponuditi svoje bestsellere, i30 i Tucson u najvećoj akciji do sada. Ovi modeli iz godine u godinu privlače sve više zaljubljenika u automobile, a kada k tome dodate kvalitetnu opremu i odlične performanse, shvatit ćete zašto su upravo ova vozila jedna od najtraženijih u Hrvatskoj.

Jedinstvena Hyundai akcija ovoga ljeta pokrenut će najbolje u vama, a u dosad neviđenoj ponudi možete birati između dva akcijska junaka – Hyundai i30 i Hyundai Tucson krase odlične performanse i vrhunski paketi opreme koji će ispuniti očekivanja svih onih koji dugo traže idealan automobil.

Hyundai i30 uz bezvremenski dizajn ima napredne mogućnosti povezivanja te najopsežniji paket sigurnosnih tehnologija. Uz LED dnevna i pozicijska svjetla, tonirana stakla, tempomat, kožni upravljač i njegovu agilnu prirodu, ponovno ćete se zaljubiti u vožnju.

Uz ovaj fantastičan gradski automobil, Hyundai je pripremio i svoj najprodavaniji SUV u Europi - Tucson. Na tron svoje klase zasjeo je kombinacijom dizajna, najmodernije tehnologije te naprednim sustavom za potporu vozača. Status najpoželjnijeg SUV-a u Europi potvrđuju prodajne brojke, ali i veliko zadovoljstvo vozača. Tucson je stvoren za svaki teren, a ova akcijska zvijezda definitivno je budućnost vožnje. Njegova kamera za vožnju unatrag, automatski klima uređaj te LED dnevna svjetla i bluetooth pomoći će vam da u potpunoj sigurnosti brže stignete do cilja.

Hyundai i30 i Tucson možete pronaći u svim ovlaštenim Hyundai prodajnim salonima po izvrsnim cijenama. Uz impresivne značajke, moderan dizajn, riječ je o svestranim automobilima koji su spremni ubrzati prema novim horizontima i ispuniti sve vaše želje. Ako tražite automobile čije performanse nikada ne skreću s puta, posjetite Hyundai i zatražite probnu vožnju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura