Obavijesti

Promo sadržaj

Pomozite vašem srcu i krvnim žilama

Pomozite vašem srcu i krvnim žilama
3

Bolesti srca i krvnih žila veliki su javnozdravstveni problem za društvo, a pojedincu značajno narušava zdravlje i smanjuje kvalitetu života

Istraživanja nam sugeriraju da dobrim životnim navikama, ali i njihovom promjenom u početnim stadijima, možemo značajno odgoditi probleme sa kardiovaskularnim zdravljem. Smanjenje ukupnih masnoća i LDL kolesterola, normalan krvi tlak i razina šećera faktori su rizika koji dovode do problema sa srcem i krvnim žilama.

S druge strane, pojačan unos cjelovitih namirnica, umjerena fizička aktivnost, ali i izbjegavanje unosa viška kalorija svakako su prvi korak za dugoročno zdravlje cijelog organizma. Redovita kontrola kolesterola i triglicerida u krvi, razine šećera, mjerenje krvnog tlaka jednostavne su pretrage koje bi se trebale redovito obavljati.

Uz to, sve se više stavlja naglasak na provjerene dodatke prehrani koji sadrže sastojke koji mogu biti od pomoći za održavanje normalne razine kolesterola, ali i koje pomažu funkciji našeg srca.

Sastojci za normalnu razinu kolesterola

Jedan od najpoznatijih sastojaka koji pozitivno utječe na razinu kolesterola u krvi je svakako ekstrakt ferementirane crvene riže. On je bogat tvarima koje se nazivaju monakolini, a monakolin K je prirodni statin koji dokazano doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

I kolin je zanimljiv esencijalni nutrijent kojeg unosimo putem hrane. Sličan je B vitaminima i pomaže normalnom metabolizmu homocisteina u organizmu. Povišena razina homocisteina ukazuje na povećan rizik za kardiovaskularna oboljenje.

Cholesterol Control kapsule su dodatak prehrani za održavanje normalne razine kolesterola. Uz ekstrakt fermentirane crvene riže sadrže i kolin koji doprinosi normalnom metabolizmu lipida i homocisteina, vitamin B1 koji doprinosi normalnoj funkciji srca te beta-glukan iz zobi. Dovoljno je konzumirati jednu kapsulu dnevno. Kapsule se prodaju u svim boljim ljekarnama ili ih možete naručiti OVDJE.

Koenzim Q10 i vitamin B1 za srce

Koenzim Q10 vitaminima slična tvar prisutna je u svakoj stanici našeg organizma. Tijelo ima sposobnost sintetizirati ga, no dio moramo unositi i prehranom, što je posebno izraženo u starijoj životnoj dobi. Tada je naime primijećen značajan pad koenzima Q10 u organizmu. Snažnog je antioksidativnog djelovanja, a u stanicama je jedan od prekursora za dobivanje stanične energije.

Forticor kapsule za funkciju srca su dodatak prehrani i sadrže visoku dozu od čak 150 mg koenzima Q10 u samo jednoj kapsuli. Sastav je obogaćen i s 200 % preporučenog dnevnog unosa vitamina B1 koji doprinosi normalnoj funkciji srca te s 100 % vitamina B6 koji doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina čija je povišena razina u krvi čimbenik rizika za kardiovaskularne bolesti. Kapsule sadrže i magnezij, mineral važan za normalnu funkciju srčanog mišića. Forticor kapsule također se prodaju u ljekarnama, a možete ih naručiti s brzom dostavom OVDJE.

Više o Pharmoval proizvodima za zdravlje pogledajte na www.pharmoval.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.