Popusti do 80% i vikend za cijelu obitelj | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Popusti do 80% i vikend za cijelu obitelj

Popusti do 80% i vikend za cijelu obitelj
5

Nezaboravna rođendanska proslava čeka te u Westgateu cijeli vikend jer u tom periodu tvoj omiljeni obiteljski centar shoppinga i zabave slavi 12. rođendan

Pridruži nam se u najboljem shoppingu uz odlične popuste, bogatom slavljeničkom programu, veselim poklonima i brojnim iznenađenjima koja smo pripremili za naše posjetitelje!

Idealno je vrijeme za shopping i pripremu za blagdane. Napuni vrećice uz brojne shopping popuste jer su trgovine pripremile vrtoglave popuste.

Među super rođendanskim akcijama izdvajamo popuste do čak 80%. Trgovina Baby center je pripremila popust od 30% na dječju odjeću i obuću po redovnim cijenama, modni brendovi Reserved, House i Sinsay te časte s 20% na cjelokupan asortiman po redovnim cijenama, Müller je pripremio 10% na cjelokupan asortiman iznad potrošenih 150 kn, Cropp 20% na muške i ženske traperice, majice kratkih rukava i torbe a Mohito 20% na cjelokupan asortiman modnih dodataka. Najveći domaći proizvođač namještaja, Prima, ima odlične popuste za uređenje doma- 45% na Amelia spavaće sobe i dnevne boravke, 30% na COCO dekoracije za dom i besplatnu uslugu Dizajn interijera a za sve ljubitelje igara Sancta Domenica je osigurala 20% na gaming asortiman.

Ostatak popusta pronađi ovdje

Klince i klinceze za početak slavljeničkog vikenda očekuju IRIM radionice.

U subotu i nedjelju od 16 do 19:30 sati svi mali tehnoljupci i obožavatelji računalstva i računala mogu uživati u IRIM radionicama! Radionica robotike i programiranja oduševit će sve prijavljene mališane koji se prijaviti mogu na linku: 

Maleni robotičari će se u subotu, 13.11. upoznati s micro:bitom i njegovim mogućnostima a u nedjelju, 14.11. ih očekuje upoznavanje s micro: Maqueen robotom i kretnjom robota. 

Sve prijavljene očekuju edukativne radionice robotike te microbit programiranje i izrada interaktivnih uređaja. Radionice će se održati oba dana s početkom u 16:00 ,17:15 te u 18:30.

Dok najmlađi uče programirati i uz profesionalne edukatore i skupljaju vrijedna znanja koja će ih pratiti kroz cijeli život, odrasli mogu uživati u rođendanskom vikendu i odličnim popustima.

Za malene kreativce koji vole crtati i slikati smo pripremili radionicu slikarstva.

U subotu 13. studenog od 16-19 sati klinci i klinceze od 7 do 12 godina imaju priliku probuditi male umjetnike u sebi.

Mališane čeka tri sata slikanja a ono najbolje mogu se pridružiti radionici u bilo koje vrijeme. Slikanje, crtanje, bojanje i mrljanje su poticajne aktivnosti koje vesele djecu. Puno šarenih, veselih boja, mnoštvo različitih motiva i tehnika slikanja, različite boje i uzorci su izvori dobrih ideja u kojima će najmlađi članovi obitelji moći uživati 13. studenog.

Naravno, osigurali smo im stručnog voditelja kao i svu potrebnu opremu a oni samo trebaju uživati.

Bit će tu i ban Jelačić i grofica Sofija i mnogo mnogo zabave koju će mališani otkriti u našem centru.

Nismo zaboravili ni na roditelje, svjesni da je roditeljstvo oduvijek bilo izazov. Ali u današnje vrijeme, kada su roditelji (uglavnom) prepušteni samima sebi i odluke donose tek uz pomoć interneta, a gdje se nalazi, najblaže rečeno, sve i svašta, roditeljstvo je poseban izazov. Glorija Peranić je certificirana edukatorica roditelja po principu Pozitivne discipline.

I zato nam je drago da možemo najaviti: Glorija Peranić dolazi u Westgate i u sklopu ove radionice odgovarat će na najčešća pitanja o odgoju djece. A pitanje možete postaviti i vi - i to aninimno prije radionice, ili na samoj radionici.

Radionica će se održati u subotu 13. studenog u 12sati.

Proslavi s nama jer kad Westgate slavi party je pravi !

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central