Zagrebački restoran OXBO, već prepoznat po sjajnim steakovima, u srijedu je započeo svoj novi program POP UP BBQ show cooking na kojem smo zaista uživali uz specijalitete s roštilja, odličnu DJ glazbu, koktele…
Posjetite BBQ party na terasi OXBO restorana hotela Doubletree by Hilton u Zagrebu!
Terasa je bila prepuna, mirisi vatre i steakova otvarali su apetit, a čak ni kiša nije pokvarila zabavu koja se nastavila u restoranu, a kasnije i na terasi uz glazbu i koktele.
Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim, jučer su od 18 do 22 sata, na terasi restorana, pred gostima pripremali fantastična jela i podijelili s nama male tajne pripreme vrhunskog roštilja.
U prvom slijedu bili su izvanredan beef tartar i pečena koštana srž uz domaću focacciu, u sljedećem slijedu probali smo genijalan ribeye, pečeni kukuruz i hash browns krumpir, a desert je oduševio; kombinacija pečenih bresaka, kreme od breskve i malina sorbet…
Sljedeće srijede, 7. rujna, obavezno posjetite ovu skrivenu terasu zagrebačkog DoubleTree by Hilton hotela jer Vas na OXBO POP UP BBQ očekuje nova ponuda delicija s roštilja…Tomahawk, flat bread beef u pripremi chefa Marinka i njegovog tima a sve to uz odličnu DJ glazbu, zabavu i fenomenalnu uslugu.
Cijena po osobi je 250 kn
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura