Obavijesti

Promo sadržaj

Posjetite marinu u srcu Zagreba i Dane lova i ribolova

Posjetite marinu u srcu Zagreba i Dane lova i ribolova
8

29. izdanje NAUTIKE najveće je u posljednjih deset godina. Na jedinom kontinentalnom nautičkom sajmu u Hrvatskoj u čak osam paviljona predstavit će se 350 izlagača iz 25 zemalja s više od 300 plovila

Poslovnu profiliranost i pozicioniranost sajma kao središnjeg mjesta nautičke branše u Hrvatskoj, vrijednosti su koje brodograditeljski sektor prepoznaje i već godinama priređuje novitete i premijerna prikazivanja plovila. Uz odličnu domaću ponudu, na Nautici će se predstaviti i najpoznatiji svjetski proizvođači plovila.

Očekuju vas vrhunska ponuda glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi, promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije, prekrasni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu te vrijedne nagrade za posjetitelje.

Elita hrvatskih i svjetskih plovila

Na sajam nautike stiže najbolje iz hrvatskih škverova, predstavljaju se PIČULJAN, GRGINIĆ, LEIDI, PEARL SEA, FALKOR, REMIA PLAST, BURA BRODOVI, TUŠEK, BARRACUDA, ARBA, mnogi drugi, a tu su i mnogobrojna atraktivna plovila renomiranih stranih proizvođača kao što su BENETEAU, JENNEAU, FOUR WINS, GLASTRON, RINKER, RIBCO, ALFASTREET MARINE, HIGHFIELD, RANCRAFT, ATLANTIC MARINE, NIMBUS, QUICKSILVER, ZAR, RANIERI, SESSA MARINE, POSEIDON, DRAGO BOATS.

Osim plovila svih vrsta, Zagrebački nautički sajam je najjači nautički sajam u Hrvatskoj po ponudi brodskih motora. Na sajmu se predstavljaju YAMAHA, HONDA, MERCURY, TOHATSU, VOLVO PENTA, EVINRUDE, YANMAR, SUZUKI…

Zanimljiv program za posjetitelje

Pažnju ljubitelja ronjenja svakako će privući i 1. Ronilački kongres s međunarodnim sudjelovanjem, koji će okupiti sve ključne dionike ronjenja iz Hrvatske i regije, a organiziran s ciljem poboljšanja ponude te promocije ronilačkog turizma.

Kulturu Japana na sajmu predstavit će japanski umjetnici u nezaboravnom nastupu. Dolaze tri tima s tri različita nastupa i 14 izvođača; KATANAYAICHI - Samuraji iz filma KILL BILL; HAGAKURE - bubnjari iz grada SAGA na otoku Kyushu i Kaligrafija SHODO - nematerijalna japanska kulturna baština.

Posjetitelji će imati prilike vidjeti i Izložbu nautičke pomorske fotografije te prezentaciju maritimne manifestacije "Maraton lađa" u organizaciji Udruge lađara Neretve.

I ove godine za sve posjetitelje s kupljenom kartom pripremljen je dosad najveći nagradni fond vrijedan preko 116.000 kuna.

Dani lova i ribolova

U istom terminu održavaju se i DANI LOVA I RIBOLOVA, koji pored izlagačkog segmenta uključuju i edukacijsko-stručni program kojim se žele naglasiti potencijali te izravni značaj lovstva u očuvanju i održavanju prirode – trendovi i zakonske odredbe u cilju zaštite divljači te riba i njihovih prirodnih staništa. Za sve posjetitelje na Danima lova i ribolova organiziran je bogat i nadasve zanimljiv prateći program. Hrvatski lovački savez priprema lovački gastro show, a Lovački muzej Hrvatskog lovačkog saveza organizira Dioramu, izložbu divljih prepariranih životinja.

Na prostoru Hrvatskog streljačkog saveza i Zagrebačkog streličarskog saveza svi zainteresirani mogu se okušati u gađanju zračnim oružjem, laserom, lukom i strijelom.

Cijena ulaznice za oba sajma je 30,00 kuna, a sajmovi se održavaju od 19. do 23. veljače na Zagrebačkom velesajmu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.
Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života