Obavijesti

Promo sadržaj

Posjetite prvi obrtnički forum u Zagrebu u ZICER-u

Posjetite prvi obrtnički forum u Zagrebu u ZICER-u
3

Prvi obrtnički forum Grada Zagreba u organizaciji Grada Zagreba i Obrtničke komore Zagreb

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić pozivaju na sudjelovanje na  1. Obrtničkom forumu grada Zagreba  koji će se održati sutra, 03. prosinca 2019.g. u ZICER-u /Zagrebačkom inovacijskom centru, Paviljonu 12, 1 kat , Avenija Dubrovnik 15 s početkom u 11:30 sati.

Obrtnički forum obrtnika grada Zagreba na jednom mjestu okupit će predstavnike Grada Zagreba, obrtnike, predstavnike tijela Komore kao i članove Udruženja obrtnika te sve one koji svojim znanjem i iskustvom mogu doprinijeti rješavanju izazova  s kojima se obrtnici danas susreću.

Svrha i cilj organizacije Obrtničkog foruma Grada Zagreba je progovoriti i aktualizirati teme koje su važne za obrtništvo i obrtnike grada Zagreba  te potaknuti rješavanje izazova s kojima se obrtnici svakodnevno susreću, apelirajući na iznalaženje kvalitetnih i učinkovitih rješenja za razvoj obrtništva u suradnji s Gradom  Zagrebom.

U panel diskusijama sudjelovat će pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Mirka Jozić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić, ravnatelj Obrtničkog učilišta Dražen Maksimović, direktor Zagrebačkog inovacijskog centra Frane Šesnić, obrtnici i ravnatelji strukovnih škola. Raspravljat će se o perspektivama razvoja obrtništva i stanju obrtništva, o izmjenama i dopunama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada i usluga povezanih s javnom uslugom u Gradu Zagrebu kao i o  drugim aktualnim temama.

Forum će biti prilika obrtnicima za postavljanje pitanja te predlaganje rješenja o konkretnim situacijama s kojima se susreću u poslovanju. Na samom kraju Foruma Obrtnička komora Zagreb podijelit će priznanja uglednim i uspješnim obrtnicima, kao i zaslužnim pojedincima za postignute uspjehe  te  promicanje i razvoj  obrtništva.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala
PROMO

Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala

Broj novoregistriranih motocikala u porastu