Obavijesti

Promo sadržaj

Poslastica za sve ljubitelje automobila i vožnji u Zaprešiću

Poslastica za sve ljubitelje automobila i vožnji u Zaprešiću
2

Prvi i jedinstveni kamping sajam u regiji Westgate Offroad Adventure Camp održat će se krajem rujna u Zaprešiću i obuhvaća tri tematska parka - Camping park, Show park i Offroad park

Prvi i jedinstveni međunarodni tematski sajam automobila, motocikala, bicikala, kampera, kamp opreme te ostale auto-moto i outdoor opreme Westgate Offroad Adventure Camp održat će se od 27. rujna do 1. listopada 2017. godine kod Westgate Shopping Citiya u Zaprešiću pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Hrvatske gospodarske komore i Grada Zaprešića. 

Sajam će obuhvaćati tri tematska parka (Offroad park, Show park i Camping park) u kojem će svaki posjetitelj moći pronaći nešto za sebe, a uz to sudjelovati i u bogatim nagradnim igrama. Ljubitelji adrenalinskih vožnji moći će uživati u velikom Offroad parku koji će se sastojati od tri koncepcijske staze:

  • Offroad staza na kojoj će posjetitelji imati priliku testirati SUV i 4x4 vozila u prirodnim uvjetima
  • Offroad extreeme staza na kojoj će, u organizaciji Offroad kluba SCHNEE, desetak offroad klubova atraktivnim vozilima demonstrirat će vožnju po pripremljenoj stazi, dok će se u subotu, 29. rujna održati međunarodno poligonsko natjecanje u tri kategorije – soft, hard i extreme.
  • Motocross staza koju je konstruirao naš najtrofejniji motocross vozač Nenad Šipek koji će za vrijeme sajma održati brojne demo vožnje dok će se u subotu, 29. rujna održati motocross natjecanje

U sklopu Show parka predstavit će se noviteti iz auto industrije, testna i rabljena vozila, motocikli, quadovi i bicikli te oprema za planinarenje, trčanje i slobodno vrijeme na otvorenom. Posebnost ovog sajma bit će Camping park, prvi takve vrste u regiji. U sklopu ovog parka brojni izlagači će predstaviti novitete iz sve popularnijeg kamperskog turizma. 

Cijena ulaznice za sajam iznosi 10 kuna za starije od 18 godina. Ulaznica ujedno služi kao kupon za nagradnu igru s vrijednim nagradama te za konzumaciju pića. Bogate nagrade za sve posjetitelje koji kupnjom ulaznice ulaze u nagradne igre osigurat će sponzori sajma: Baotić automobili, Renault&Nissan Adria, Auto kuća Dojkić Volkswagen, Motosomnia, Val-Int Valvoline i GT prosperiras.

Sve informacije o Westgate Offroad Adventure Campu mogu se dobiti na službenoj stranici: www.offroad-camp.eu

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.