Obavijesti

Promo sadržaj

Potrošački zajmovi – najbrži način financiranja

Potrošački zajmovi – najbrži način financiranja
1

Izvanredne financijske obveze uvijek dolaze bez najave i upravo zbog toga su posebno neugodne za građane. U tom trenutku je bitno reagirati odmah, a potrošački zajam u tom smislu predstavlja idealno rješenje

Iznenadne financijske obveze kao što su preuređenje stana, kupnja automobila, školovanje, kupnja kućanskih aparata, putovanje, darivanje itd., su nešto s čime se većina građana susretne barem jednom u životu. 

Redovito se radi o kratkoročnim obvezama koje glase na manje iznose ali koje građani ne mogu jednokratno podmiriti iz svojih redovnih primanja. U tom slučaju građanima na raspolaganju stoje potrošački zajmovi koji imaju sljedeće prednosti u odnosu na klasično kreditiranje:

  1. potrošački zajam je nenamjenski zajam što znači da se zajam može iskoristiti u bilo koju svrhu;
  2. potrošački zajmovi se u pravilu lako otplaćuju jer se odobravaju na kraći rok, najčešće od 30 do 90 dana i u manjim iznosima koje korisnik može podmiriti iz svojih redovnih primanja;
  3. brzina - postupak dobivanja zajma je moguće obaviti u potpunosti online, bez potrebe odlaska u poslovnicu i unutar 24 sata;
  4. jednostavnost - potrošački zajmovi ne zahtijevaju osiguranje, npr. jamca, zalog ili slično;
  5. sigurnost - potrošačke zajmove odobravaju banke i nebankarska društva specijalizirana za odobravanje potrošačkih zajmova čija je djelatnost strogo regulirana

Cash-Expert S.L. www.cash-expert.com je španjolska nebankarska korporacija koja se specijalizirala za odobravanje potrošačkih zajmova. Popunjavanjem jednostavnog online obrasca, osobama sa stalnim primanjima se omogućava isplata potrošačkog zajma u iznosu od 500 – 10.000 kuna već istoga dana.

Korištenjem www.cash-expert.com potrošačkih zajmova pridružite se i vi milijunima ljudi u svijetu koji već godinama na ovaj način sigurno, brzo i jednostavno dolaze do novca kada im je najpotrebniji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.