Obavijesti

Promo sadržaj

Povoljnije nego ikad! Laserska korekcija vida s dodatnim popustom u Optical Expressu!

Povoljnije nego ikad! Laserska korekcija vida s dodatnim popustom u Optical Expressu!
3

Uživajte u bezbrižnom ljetu bez dioptrije uz brz oporavak i dodatne pogodnosti!

Ljeto je vrijeme za opuštanje, zabavu na plaži, avanture u prirodi i nevjerojatne trenutke s najmilijima. No, je li vam dioptrija oduzela jasnoću i slobodu uživanja u tim čarobnim trenucima? Ne brinite! Optical Express je odlučio učiniti ovu sezonu nezaboravnom ponudivši vam lasersku korekciju vida s dodatnim 20% popustom na već postojeće snižene cijene!

Sada se skidanje dioptrije može obaviti već od iznenađujućih 400 EUR po oku. Zamislite samo, bez naočala ili kontaktnih leća, moći ćete bezbrižno uživati u suncu, ronjenju, vožnji biciklom ili jednostavno uživati u prekrasnom pogledu na zalazak sunca.

Laserska korekcija vida u Optical Expressu pruža vam brojne prednosti. Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji i iskusnim stručnjacima, postupak je siguran i učinkovit.

Svi paketi korekcije vida uključuju detaljan pregled, operaciju, postoperativne preglede i potrebne lijekove te dokorekciju, u slučaju potrebe, unutar 6 godina od samog zahvata.

Također, važno je napomenuti da je nakon LASIK metode vrijeme oporavka iznimno kratko, pa nećete morati mijenjati planove za putovanje.

U Optical Expressu imate mogućnost odabira između različitih metoda laserske korekcije vida, uključujući LASIK i PRK, koje dodatno mogu biti poboljšane iDesign tehnologijom. Njihovi stručnjaci i kirurzi, jedni od vodećih u zemlji, će vam detaljno objasniti prednosti svake metode i preporučiti najbolju opciju za vaše potrebe.

No to nije sve! Uz lasersku korekciju vida, Optical Express nudi dodatnih 10% popusta na već postojeće pakete uštede za zamjenu leće i operaciju sive mrene. Zamjena leća omogućuje vam jasno vidjeti svijet oko sebe, dok operacija sive mrene poboljšava vašu viziju i oslobađa vas neugodnosti koje uzrokuje ova očna bolest.

Posjetite ih već danas u Optical Expressu ili ih kontaktirajte putem broja telefona 01 5625 450 ili e-maila info@opticalexpress.hr i iskoristite ovu jedinstvenu priliku. Ne zaboravite da su svi pregledi za skidanje dioptrije, zamjenu leće i operaciju sive mrene dostupni s nevjerojatnih 50% popusta! Pogledajte sve cijene zahvata u Optical Expressu!

Svi oni koji dioptriju skinu do 18.8. sudjeluju u našoj nagradnoj igri za put u prekrasnu Barcelonu za dvoje! Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku da dobijete novi pogled na svijet i ujedno osvojite nevjerojatno putovanje.

U Optical Expressu vjeruju da zaslužujete samo najbolje. Obratite im se danas i preuzmite kontrolu nad svojim vidom. Uživajte u svim ljepotama koje ljetno doba donosi, bez optičkih pomagala i ograničenja.

Vaše oči zaslužuju samo najbolje!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.