Obavijesti

Promo sadržaj

Poznata lica u novoj Reebok Classic Leather kampanji

Poznata lica u novoj Reebok Classic Leather kampanji
4

Kultne tenisice predstavljaju stilski pečat svih pojedinaca koji ne pristaju na kompromise i postavljaju vlastita pravila. Protagonisti Reebok Classic Leather kampanje ove jeseni su Marco Cuccurin, Martina Vuletić, House of Flamingo, Jakov Budić i Podočnjaci

Oni su slobodni da kreiraju svoj film, slobodni da istražuju i otkrivaju nove trendove. Influencer Marco Cuccurin, plesačica Martina Vuletić, umjetnički kolektiv House of Flamingo i mlade nade hrvatske glazbene scene Jakov Budić i grupa Podočnjaci istaknuli su se među publikom kao kreativci koji slijede svoj put i od sebe stvaraju moderne autentične ikone. Njihova autentičnost samo je jedan od razloga i zašto su postali zvijezde nove Reebokove Classic Leather kampanje. Popularna kultura pokazuje kako je retro stil itekako IN, a Reebok sa svojom novom jesen/zima 2022 Classic Leather linijom nastavlja unaprjeđivati svoj kultni status snažnim sportskim i lifestyle nasljeđem.

Marco Cuccurin svojom hrabrošću i vrijednostima uspješno i snažno potiče publiku na prihvaćanje različitih mišljenja i životnih stilova. Uz Reebok Classic Leather sretan je jer je spojio udobnost i svevremenski stil. “Inače sam tip koji uvijek stavlja estetiku ispred udobnost kad su tenisice u pitanju. Drago mi je da sam sada pronašao tenisice zbog kojih ne moram brinuti ni o izgleda, niti o tome hoću li u njima izdržati nekoliko sati. Definitivno najudobniji par tenisica do sad u mom ormariću”, komentirao je.

Plesačica Martina Vuletić plesom pak uvijek pomiče svoje granice. “Oduvijek sam gajila ljubav prema urbanim i dinamičnim plesovima te uvijek pokušavam biti bolja u onome što radim. Zbog užurbanog stila života od svojih tenisica tražim da budu udobne i da imaju dobar dizajn. Kad na to dodamo i sentimentalnu vrijednost dobijemo pravi bingo, a sve to je Classic Leather”, rekla je.

Jakov Budić poznatiji kao ¥UNG BUD€ balansira između studijskog rada i koncerata, a od svoje obuće uvijek prvo zahtijeva udobnost. Svjestan je toga i da je obuća početni dio svakog outfita. “Reebok Classic Leather je silueta koja živi skoro 40 godina i govori sama za sebe. To je tenisica koja se spaja u divlje, klasične ili sportske outfite i živi godinama kroz različite stilove. Svaki outfit kreće od obuće, a upravo ove tenisice se mogu uklopiti u sve kombinacije”, istaknuo je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ¥UNG BUD€ (@yungbude)

Atraktivni nastupi umjetničkog kolektiva House of Flamingo uvijek će poticati slobodu izražavanja te tjerati publiku na razumijevanje drukčijeg. Veliki su fanovi retro stila, a zbog toga su se u potpunosti zaljubili u ovaj model. “Iz svojih Reebok tenisica gotovo da ne izlazimo posljednjih mjesec dana, bilo da trčimo za tramvajem koji bježi, skakućemo na probama koreografija ili smo u izlasku. Još da bar postoji varijanta s visokom potpeticom pa iz njih ne bi morali ni izlaziti prije nego se popnemo na pozornicu”, poručuju iz kolektiva.

Članovi grupe Podočnjaci nove su nade hrvatske glazbene scene. Svakim novim singlom privlače sve veću pažnju, kombiniraju više glazbenih stilova i donose svježinu prema vlastitim pravilima. “Reebok Classic Leather tenisice su super, pogotovo za duge noći partijanja i plesa. Nosimo ih po travi, nosimo po betonu, nosimo po kiši i u sviraonu.

Classic Leather “SP” dizajniran je da bude osnovna tenisica u tvom ormaru koju ćeš kombinirati s jeansom ili malo elegantnijim odjevnim komadima. Za sve ljubitelje „smart looka“ ovo je pravi izbor. Uz središte potplata lagane kompresije, moderan izgled neće umanjiti udobnost i lagani prozračni osjećaj.

Classic Leather – Make it Yours “OG” je jednostavan i izvanvremenski Reebok DNA model koji bojama slavi nasljeđe ove nekada čuvene tenisice za trčanje. Klasična crvena, plava i bijela s premium materijalima gornjišta, među kojima su brušena koža i mreža, upadati će u oči gdje god da se pojaviš.

Nanovije Classic Leather modele možeš pronaći na Reebok.com kao i u prodajnim objektima Buzz Sneaker Station, Snipes, The Athlete’s Foot.        

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!