Obavijesti

Promo sadržaj

Poznate dame na predstavljanju Apivita Rose Pepper linije

Poznate dame na predstavljanju Apivita Rose Pepper linije
8

Koja to tajna nit koja veže Bornu Kotromanić, Anicu Kovač, Ivanu Lovrić, Mariju Borić, Ines Prendl i Kristinu Burju?

U  prekrasno uređenom ambijentu Apivitinog storea u samom središtu Zagreba, ukrašenog raskošnim snopovima delikatnih ruža i crvenim paprom, koji su ujedno bila i tema jučerašnjeg druženja , predstavljena je Rose Pepper linija.

Na čarobnom putovanju kroz Apivita oazu užitka u Masarykovoj 12 pridružile su se i brojne pobornice korištenja prirodnih skin care proizvoda poput Borne Kotromanić, Anice Kovač, Ivane Lovrić, Ines Prendl, Marije Borić, Kristine Burje,  Hane Tabaković,  poznatih beauty blogerica ali i brojna ugledna lica javne i društvene scene. 

Osim njihove neosporne ljepote i uspjeha, poznate pripadnice ljepšeg spola veže i dugogodišnja ljubav prema Apivitinim proizvodima. Tako su u ugodnom ozračju isprobavale revolucionarnu formulu koju u sebi sadrži Rose Pepper linija, te izmijenile svoje male beauty tajne otkrivši zbog čega su već dugi niz godina vjerne Apivitinim proizvodima koji neprekidno pomiču granice svoje inovativnosti kada je u pitanju prirodna anti-age kozmetika. 

Iako je romansa delikatne ruže i oštrog papra uistinu jedna neuobičajena ljubavna priča, njihova je sinergija urodila učinkovitom Rose Pepper linijom koja svojim prirodnim sastojcima priprema tijelo za nadolazeću sezonu i hladne dane.  

Naime, dok rozi papar ima lipolitičko djelovanje pa tako svojim svojstvima pojačava proces miktorciruklacije te trenutno djeluje na smanjenje obujma i pomaže u mršavljenju, ruža već stoljećima slovi kao sinonim ženske ljepote. S razlogom. Svojim hidratacijskim, omekšavajućim i obnavljajućim svojstvima, stvara zaštitni sloj na koži i poboljšava teksturu kože.  

Dobro to znaju i naše poznate dame čija je ljepota i njegovanost neosporan dokaz učinkovitosti bogatog asortimana proizvoda revolucionarne Rose Pepper linije koja se nalazi u kozmetičkim torbicama svake žene koja itekako zna odabrati -  ono najbolje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura