Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Pravila natječaja "Osvoji ulaznice za koncert Ivane Banfić"

Pravila natječaja su u tekstu niže.

VIDEO

Članak 1: ORGANIZATOR

Natječaj „Osvoji ulaznice za koncert Ivane Banfić“ (u daljnjem tekstu: Natječaj) raspisuje 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb u svrhu promocije brenda Noa.


Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Sudjelovanje u Natječaju ostvaruje se prijavom kreativnog odgovora na pitanje „Zašto baš ti zaslužuješ ulaznice za koncert?!“

Natječaj traje jedan dan i to 27.03.2017. 


Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR:

Nagrada: 10 x 2 ulaznice za koncert Ivane banfić koji se održava u koncertnoj dvorani Lisinski 28.03.2017. 

Jedinična vrijednost nagrade: 140,00 kuna.


Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU


Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni građani – fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske. U Natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici Organizatora i povezanih organizacija, te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 5: DISKVALIFICIRANJE SUDIONIKA


Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, u potpunosti se odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 6: ODABIR I PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA


Prijave se primaju 27.03.2017. do 16:00 sati nakon čega slijedi odabir najbolje prijave prema izboru Organizatora. Pobjednika s najkreativnijim odgovorom bira stručni žiri, sastavljen od predstavnika Organizatora, a objava pobjednika slijedi na 24sata.hr 28.03.2017.



Članak 7: PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik natječaja bit će obaviješten o dobitku nagrade putem e-maila unutar 2 sata od proglašenja dobitnika. Ako dobitnik ne odgovori na e-mail ili telefonske pozive u roku 16 sati, nagradu neće moći realizirati. U tom slučaju bira se drugi dobitnik. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

Članak 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU


Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja.

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. 

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 10: PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi prijavljeni materijali, njihova imena i prezimena, ostali podaci te prijavljene fotografije mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Organizator je ovlašten sam raditi određene preinake, dorade i slično na prijavljenim materijalima dokle god one ne predstavljaju deformiranje istog, kao niti bilo koju drugu povredu prava Autora, koja bi bila temelj za bilo kakav zahtjev Sudionika nagradnog natječaja prema Organizatoru ili trećoj osobi i za isto nije potrebna nikakva suglasnost ili odobrenje Sudionika.

Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...).
Sudionici se prijavom na natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.


Članak 11: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA


Ime dobitnika, odnosno autora pobjedničke prijave bit će objavljeno na web adresi 24sata.hr 28.03.2017.

Članak 12: POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13: U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.