Obavijesti

Promo sadržaj

Prekretnica u borbi s borama: u 28 dana pomladite kožu

Prekretnica u borbi s borama: u 28 dana pomladite kožu
10

Zar je došao kraj ere liftinga i injekcija botoksa? Za žene koje vole bol i umjetni izgled vjerojatno ne... Međutim, gospođe koje se na prirodan način žele riješiti bora i vratiti čvrstoću kože, sigurno će zaintrigirati ovaj novi način za brzo pomlađivanje kože

Svaki dan čak 78% Hrvatica bori se s kompleksima uzrokovanima starenjem kože. Rezultat? Maskiranje bora i nesavršenosti debelim slojevima šminke i nisko samopoštovanje... Srećom, dobra vijest je da su osmislili prirodan način kako bi se vratila glatka i čvrsta koža.

Kraj liftinga i injekcija botoksa

Hrvati su skeptični prema zahvatima estetske medicine. Kruta, nategnuta lica izazivaju kod nas gađenje! Štoviše, lifting lica je skup i bolan. Injekcije koje ispunjavaju bore isto su skupe i znaju biti štetne po zdravlje. Što onda napraviti kako bismo pomladili lice, no ne potrošili bogatstvo i izbjegli bol?

Pomlađujuća tajna prirode

Zamislite nevjerojatnu biljku koja živi pod slojevima leda i snijega. Kako je to moguće? Koristi hladnoću kako bi zaustavila svoj biološki sat. To je snježna alga.

Specijalist, prof. Mark Howard, od snježne alge je dobio ekstrakt i testirao ga u borbi sa starenjem kože. Učinci prvih testova pokazali su se fenomenalnima. Na osnovi svojeg otkrića, prof. Howard je stvorio tretman za pomlađivanje.

Ovo je mišljenje jedne od prvih korisnica tretmana, gospođe Marije Tomšić:

Imam zrelu kožu i odavno sam razmišljala o liftingu ili ispunjavanju bora hijaluronskom kiselinom... Taj tretman je bio moja zadnja šansa prije prepuštanja estetskom kirurgu. Provjerila sam to na vlastitoj koži – djeluje! Tretman je izgladio moje bore i učvrstio kožu u manje od mjesec dana. Boja moje kože je usklađena, a koža je mlađa i sjajnija. Pomladila sam se za finih 10 godina, a sve to zahvaljujući snježnoj algi.

Tajna pomlađujućeg djelovanja snježne alge leži u stimuliranju ekspresije gena KLOTHO. Dokazano je da kao posljedica povećavanja ekspresije tog gena, koža prestaje starjeti, vraća joj se čvrstoća i sjajni, mladi izgled.

Nevjerojatni učinci tretmana

Tretman snježnom algom je obogaćen 6 prirodnim sastojcima koji intenzivno vlaže i zatežu kožu. Rezultat? Inteligentno sredstvo s prirodnim i ultramodernim sastavom koji pobjeđuje sve znakove starenja kože.

Klinički testovi provedeni na grupi 173 žena nakon 40. godine života su pokazali da je 97% njih već nakon 28 dana primijetilo:

  • izglađivanje mimičkih bora
  • povratak čvrstoće kože
  • povišenje ovala lica
  • izravnanje boje kože
  • pomlađivanje lica za prosječno 14,6 godina

Kako pridobiti ovaj nevjerojatni tretman?

Tretman sa snježnom algom je šansa za sve žene koje sa zadovoljstvom i ponosom žele gledati u ogledalo. Ovo je prirodan način kako biste povratili vrijeme, a zajedno s njim sve znakove starenja.

Tretman prof. Howarda je proglašen pionirskim postignućem u području kozmetologije. Nažalost, još nije dostupan u redovnoj prodaji. Može se pridobiti isključivo na stranici proizvođača.

Kliknite ovdje kako biste isprobali tretman koji vraća mladost kože >>
 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!