Obavijesti

Promo sadržaj

Pretpremijera novog Lexus NX

Pretpremijera novog Lexus NX
10

Luksuzni elektrificirani SUV LEXUS NX uz Hollywoodske zvijezde u filmu ''Moonfall''

U Kaptol Butique Cinema u četvrtak je održana svečana pretpremijera LEXUSA NX, koji igra važnu ulogu u novom filmu „Moonfall“. U znanstveno-fantastičnom spektaklu, osim najnovijeg luskuznog SUV Lexus NX,  glume Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley i Michael Peña, a režirao ga je Roland Emmerich, poznat po filmovima katastrofe „Dan nezavisnosti“, „Godzilla“ i „Dan poslije sutra“.

Iako hrvatskoj pretpremijeri nisu prisustvovale zvijezde filma „od krvi i mesa“, na pretpremijeri je bila filmska zvijezda na četiri kotača – Lexus NX hybrid. Uzvanici su tako prije projekcije filma mogli uživo vidjeti i razgledati potpuno novi premium SUV marke - Lexus NX hybrid koji je upravo stigao i na hrvatsko tržište. 

Upadljiva elegancija, inteligentna tehnologija i osjećaj povezanosti pri vožnji glavne su karakteristike modela Lexus NX koji je dostupan u Lexus centru Zagreb.

Nova generacija ovog luksuznog SUV vozila predstavlja novo poglavlje u razvoju marke Lexus. Jasno pokazuje nove smjerove u dizajnu vanjštine i putničkog prostora, nove pogonske sklopove, a po prvi put i plug-in hibridni električni Lexus model. Lexus NX donosi nove povezane i zaštitne tehnologije te predstavlja značajan korak prema naprijed u pogledu dinamičkih performansi koje jamče bolje i sveobuhvatnije mogućnosti povezivanja između vozača i stroja.

Impresivan novi  Lexus NX , najnoviji je model u Lexusovoj ponudi na Hrvatskom tržištu, te na prvi pogled plijeni pozornost svojim atraktivnim linijama.  Njegova snaga i agilnost proizlaze iz izvanrednih performansi električnog pogona u potpuno novom NX 350h hibridu s automatskim punjenjem i NX 450h+ plug-in hibridu. Novi NX predstavlja izuzetan novitet među luksuznim SUV-ovima srednje klase. U unutrašnjosti, vještina Takumi majstora, vrhunska multimedija razmazit će i one najzahtjevnije, dok je napredni Lexus Safety System+ tu da pruži moć i zaštitu u zahtjevnim situacijama.

Lexus NX u filmskoj avanturi „Moonfall“ idealan je partner glumačkoj ekipi, a obilježja marke Lexus istaknuta su posvuda u filmu. Potpuno novi NX vozi Sonny Harper, lik kojeg u filmu glumi Charlie Plummer, u trominutnoj sceni koja obiluje žestokom akcijom. Luksuzni SUV model Lexus GX pojavljuje se kao vladino vozilo u kojem se vozi Jo Fowler, lik kojeg u filmu glumi Halle Berry. Osim toga, Tom Lopaz kojeg u filmu glumi Michael Peña, prodavač je vozila Lexus, a u filmu postoji i prizor u kojem se nalazi kod ovlaštenog prodavača.

Prodaja modela Lexus NX je započela, model je dostupan u 2 varijante , NX 350h hybrid s automatskim punjenjem i NX 450h+ plug-in hybrid s iznimnim dosegom od čak 98 km na struju i 309 konjskih snaga.

 Cijena u Hrvatskoj kreće se od 401.900 kn.

Više o Lexus NX: https://www.lexus.hr/new-cars/all-new-nx

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!