Obavijesti

Promo sadržaj

Pridružite se na partyu SHOPAJ24&Admiral u UGP Caffeu

Pridružite se na partyu SHOPAJ24&Admiral u UGP Caffeu
2

Udruga Glas poduzetnika, 24sata i Admiral organiziraju party koji će se održati u četvrtak 7. srpnja u UGP Caffe-u (Ilica 167, Zagreb) s početkom u 19 sati

SHOPAJ24  

SHOPAJ24 novo je centralno mjesto za najbolje ponude iz svih područja poslovanja za male i srednje biznise. Također, omogućuje se vidljivost usluga i proizvoda među najboljim ponudama iz iste kategorije na www.shopaj24.hr. 

Oglašavanje na stranici SHOPAJ24 ujedno znači i oglašavanje na vodećem hrvatskom portalu 24sata, time i najvećoj publici u Hrvatskoj. 24sata doseže više od 2.000.000 čitatelja, odnosno svakog drugog stanovnika Hrvatske.    

UGP Caffe 

Udruga Glas poduzetnika otvorila je UGP Caffe - novo mjesto okupljanja poduzetnika i građana! UGP Caffe je miran i ugodan kvartovski kafić u kojemu ćete htjeti popiti svoju jutarnju kavu prije posla. A u poslijepodnevnim satima očekuje vas atraktivan sadržaj (radionice, edukacije, predavanja, živa glazba), koji organizira udruga Glas poduzetnika. UGP Caffe zamišljen je kao mjesto za opuštanje i druženje, ali i za educiranje poduzetnika i građana. Novo idealno „it“ mjesto za upoznavanje zanimljivih ljudi i stvaranje prekrasnih i novih uspomena. 

 ADMIRAL  

 U Hrvatskoj su poznati i kao Novo Gaming grupacija, unutar koje posluje tvrtka Interigre d.o.o., koja je koncesionar za priređivanje igara na sreću i najvećeg lanca automat klubova u Republici Hrvatskoj pod nazivom Admiral. Djelovanje pod okriljem Gryphon Invest AG iskustva omogućilo je da Interigre profiliraju na hrvatskom tržištu. Primjena inovacija, iskustva u grani te potencijali ljudskog kapitala stupovi su u izgradnji “leisure & entertainment” ponude u Republici Hrvatskoj na čijem području posluju s više od 90 poslovnica automat kluba, 3 casina, 29 caffe barova, 125 kladionica, The Barom, Sports Barom, restoranom Taurus i Admiral hotelom.

Što Vas SVE čeka na party-u? 

Na samom partyu moći ćete pogledati prezentaciju SHOPAJ24. Uživat ćete u živoj glazbi Brane I Helene, a atmosferu će dodatno poboljšati DJ Robert Marković. 

Svi posjetitelji moći će guštati u osvježavajućim koktelima cocktail majstora Gorana Jukića, a oni najsretniji osvojit će vaučere koje je za njih pripremio Admiral. Radi se o vaučerima s bonom od 200 kuna za Restoran Taurus i 200 kuna bonus u Grand Casinu Admiral na adresi Rudeška 140, Zagreb. 

Party koji se ne propušta! Vidimo se u Ilici 167!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura