Obavijesti

Promo sadržaj

Prijavi se: Neka najveća zvijezda zapjeva samo za tebe

Prijavi se: Neka najveća zvijezda zapjeva samo za tebe
1

To može samo narodni. Radio koji te sluša čuje da ti nedostaje zabave i zato ti pruža jedinstvenu priliku. Upoznaj svoju omiljenu pjevačku zvijezdu i neka zapjeva samo za tebe

Uglavnom smo zatvoreni u četiri zida, a jedan od najvećih doživljaja, posljednjih tjedana, nam je odlazak u trgovinu. Imaš priliku to promijeniti i dobiti uspomenu koje ćeš se cijeli život prisjećati s osmijehom na licu.

Ovo je tvoja prilika da razgovaraš s nekom od najvećih hrvatskih zvijezda, da je pitaš što te zanima, zaželiš svoju omiljenu pjesmu. Pjevat će je samo za tebe. Ti i on ili ona, na privatnom mini nastupu putem Skypea.

Već sada se možeš prijaviti. Na 0800 1007 ispričaj koju pjesmu s narodnog posebno voliš i zašto. Isto možeš napraviti i u videu na svom Insta storyju tagirajući službeni profil narodnog @narodniradio.

Priču, naravno, možeš začiniti detaljima koji će baš tebi donijeti personalizirani poklon i trajnu uspomenu. Možda ti je uskoro rođendan, a sanjaš proslavu na kojoj neće biti samo tvoja mačka. Ili naporno radiš na prvoj liniji obrane od koronavirusa i sad ti stvarno treba nešto lijepo.

Koji god razlog bio, uvjeri Tatjanu Jurić, Hrvoja Kečkeša, Nives Ivanišević i cijelu ekipu s narodnog da baš ti zaslužuješ video chat s omiljenom pjevačkom zvijezdom ili DJ-om. Na tebi je samo da instaliraš Skype, ako ga nemaš, i čekaš poziv nakon kojeg će se ostvariti ono o čemu do sada nisi ni sanjao. Sve detalje pročitaj OVDJE.

Neka ti zvijezda čestita rođendan, neka ti otkrije kako krati vrijeme u izolaciji, neka ti pjesmom uljepša dan.

Jer kad sve staje i sve se mijenja, narodni ostaje tvoj prijatelj i nemoguće čini mogućim. S najboljom domaćom glazbom na prvoj je liniji u borbi protiv malodušja, usamljenosti i negativnih misli.

I baš zato, u doba korone poklanjaju nam priliku da upoznamo najdražeg pjevača ili pjevačicu. Nemoj propustiti ovu priliku. 😊

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.