Obavijesti

Promo sadržaj

Prijavite se za „Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti“

Prijavite se za „Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti“
3

Od ožujka u Zagrebu kreće „Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti“ koji pruža uvid u područja integralne i korporativne sigurnosti

Željni ste znanja i profesionalnog usavršavanja? Želite si povećati mogućnost bržeg i lakšeg zaposlenja?  Sljedeći upisni rok kreće u ožujku 2021. godine i imate jedinstvenu priliku obrazovati se i pripremiti za tržište rada te postati stručnjak u području sigurnosti. Program će Vam pružiti najnovija znanja na upravljačkoj i voditeljskoj razini.

Visoka Škola za Sigurnost (VSS) dio je Swiss School of Business and Management (SSBM Geneva) koja je globalna, inovativna i jedinstvena poslovna škola s studentima iz 73 različite zemlje svijeta. Visoka Škola za Sigurnost (VSS) s pravom javnosti akreditirana je visokoškolska ustanova u Republici Hrvatskoj sa preko 4,000 alumni studenata i preko 40 godina iskustva u obrazovanju inženjera sigurnosti.

Predavači i suradnici VSS-a pružili su usluge savjetovanja, podučavanja i projektnih usluga za preko 70 međunarodnih i nacionalnih tvrtki. Vjerujemo da akademsko znanje mora biti u uskoj vezi s industrijom, koja je pokretačka snaga za bolje znanje u današnjem okruženju koje se brzo mijenja.

Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti je dvogodišnji  (ili jednogodišnji ovisno o završenom preddiplomskom studiju i broju ECTS bodova) studij kojim se stječe 120 ECTS bodova što je druga razina bolonjskog visokog obrazovanja. Ovaj jedinstveni studij osmišljen je kako bi Vam pružio kvalitetno obrazovanje kojim stječete stručni naziv: “stručni/na specijalist/ica inženjer/ka sigurnosti i zaštite” uz naznaku smjera studija s kraticom struč.spec.ing.sec.

Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti“ nudi četiri različita smjera i specijalizacije: zaštita na radu, zaštita od požara, zaštita okoliša i zaštita osoba i imovine. Nakon dvogodišnjeg specijalističkog diplomskog stručnog studija sigurnosti studenti će moći predlagati unapređivanje mjera prevencije za zaštitu zdravlja i sigurnosti na radu, zaštitu okoliša i materijalnih dobara, prepoznavati probleme na interdisciplinaran način te iznositi prijedloge u odgovarajućem području sigurnosti i zaštite.

Predavanja će se održati u VSS kampusu u Zagrebu u inovativnom poslovnom okruženju koji potiče kreativnost, inovativnost i timsko druženje ili u kombinaciji Blended (nastava na daljinu) ovisno o epidemiološkoj situaciji u RH.

Visoka Škola za Sigurnost osim Specijalističkog diplomskog stručnog studija sigurnosti nudi i druge obrazovne programe: preddiplomski stručni studij sigurnosti, stručna usavršavanja i osposobljavanja te različite edukacijske programe u suradnji s SSBM Geneva.

Pristup obrazovanju u VSS-u ostvaruje se kroz primjere iz korporativne prakse, tako su i programi osmišljeni u suradnji s više od 30 industrijskih partnera.

Kako se prijaviti?

Potrebni kriteriji za prijavu su dovršeno prvostupanjsko obrazovanje. Prijave traju do 08.03.2021.

Za prijavu je potrebno izvršiti registraciju na web stranici (www.vss.hr) ili se javiti na kontakt e-mail info@vss.hr. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona na broj +385 (1) 4668 818.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve